Pasākumi

Intensīvās biznesa konsultācijas
ZOOM platformā
13:00 - 15:00
Intensīvās 1:1 biznesa konsultācijas (speed-consulting) uzņēmējiem: 20 minūšu intensīvas sarunas ZOOM platformā ar izvēlēto biznesa atbalsta organizāciju pārstāvi / ekspertu, lai saņemtu atbildes uz nozīmīgiem jautājumiem attīstības veicināšanai.
21.gadsimta pieeja valsts pakalpojumu pilnveidē
Tiešsaistē
09:30 - 10:15
Valsts pakalpojumos var un vajag izmantot inovatīvas metodes problēmjautājumu risināšanā. Valsts kancelejas Inovācijas laboratorijas pieredze to apliecina – risinot inovatīvi, mainās gan sadarbības formas starp valsts pārvaldi un nevalstisko, privāto sektoru un iedzīvotāju, gan rezultāts – tiek atrasts labākais risinājums iedzīvotājiem. Aicinām Jūs pievienoties pieredzes apmaiņas diskusijai, kurā pastāstīsim, kāpēc Labklājības ministrijas iniciatīvas “Atbalsta sistēmas uzlabošana bērniem ar invaliditāti un viņu ģimenēm” izaicinājumus risinājām “sprintā”.
Viedo tehnoloģiju ieviešana Valmieras pilsētas apgaismojuma sistēmā
Tiešsaistē YouTube un innovation.vidzeme.lv
16:00 - 16:30
Pēc apgaismojuma sistēmas uzlabojumu veikšanas 452 nātrija gāzizlādes ielu apgaismojuma spuldzes ir nomainījušas energoefektīvās gaismu izstarojošās diodes jeb LED. Nav jābrīnās, ka jaunie gaismekļi , tiem tuvojoties, maina gaismas spilgtumu. Ar viedajiem sensoriem tie reaģē uz kustību, pēc vajadzības palielinot vai samazinot apgaismojuma intensitāti. Vebinārs iepazīstinās ar viedo tehnoloģiju ieviešanu Valmieras pilsētas apgaismojuma sistēmā.

Eksperti

LV
Ilga Maļina
Klientu apkalpošanas nodaļas vadītāja, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA)
LV
Ivo Rode
Cēsu Jaunās pamatskolas direktors, sociālo zinību un vēstures skolotājs, Cēsu Jaunā pamatskola
LV
Rolands Auziņš
Vidzemes reģionālās administrācijas direktors, Dabas aizsardzības pārvalde
LV
Kristaps Ročāns
Izpilddirektors, Latvijas Pārtikas bioekonomikas klasteris

Atbalstītāji