Pasākumi

Vidzemes koncertzāle Cēsis, Raunas iela 12, Cēsis
09:00 - 18:30
REĢISTRĒŠANĀS SLĒGTA! Vai bioekonomika, aprites ekonomika, atvērtie dati un inovatīvi pakalpojumi ir tikai termini, kas šobrīd modē, vai tomēr tajos slēpjas atbildes? Vai viss iepriekš minētais ir šķietami svešs, kas ir tikai atsevišķu valstu darbakārtībā, vai tomēr arī mums pašiem ir savi piemēri, kas ir gan inovatīvi, gan vidi saudzējoši un būtiski sabiedrībai un vides ekosistēmai? Kas mums ir un kas mums trūkst?
Vidzemes inovāciju nedēļas laikā jums būs iespēja apmeklēt uz Biomateriālu izmantošanā balstītu produktu “Pop-up store“ ar precēm no visas Eiropas. Stāstu stāstīsim un produktus rādīsim Lielā Skolas ielā 6, Cēsīs, un būs atvērts visu nedēļu no 24. februāra – līdz 28. februāra pusdienlaikam. Precīzi darba laiki atrodami Vidzemes jauninājumu nedēļas oficiālajā pasākumu programmā, būsim sastopami arī Vidzemes koncertzālē 27. februārī Vidzemes inovāciju konferences "Atbildīga inovācija" laikā stendā “Eat the Bio-economy”.
Raunas iela 12, Cēsis
09:30 - 17:00
Mājaslapā www.gudralatvija.lv katrs Latvijas uzņēmumu vadītājs var novērtēt sava uzņēmuma digitālo briedumu, aizpildot Digitālā brieduma testu. Tests veidots vienkāršā veidā, kurā uzņēmuma vadītājam jānovērtē, cik daudz uzņēmuma vadīšanas pamatfunkcijās tas izmanto IT risinājumus. Pēc testa aizpildīšanas uzņēmuma vadītājs saņem ne tikai padziļinātu vērtējumu un iespēju salīdzināt sevi ar konkurentiem savā nozarē, bet arī ieteikumus par to, kādus IT risinājumus tam savā uzņēmumā būtu jāievieš.

Eksperti

LV
Kristaps Ročāns
Projektu vadītājs, Paralēlās sesijas #1 moderators, Vidzemes plānošanas reģions
EE
Ants-Hannes Viira
Direktors, Igaunijas Dzīvības zinātņu universitātes Ekonomikas un sociālo zinātņu institūts
LV
Olita Untāla
Vidzemes reģiona vadītāja, Attīstības finanšu institūcija Altum
LV
Jana Simanovska
projekta eksperte Ekodizaina kompetences centrā, pētniece Vidzemes Augstskolā

Galerijas

Video

Atvērto datu loma uzņēmējdarbībā un pašvaldībās
Einārs Garoza, Valsts #196 pārstāvis
Gastronomija pāri robežām
Gundega Skudriņa, Vadītāja, pasākumu producente
Bioekonomikas inovācijas gastronomijā
Māris Jansons, Šefpavārs, laikmetīgās Latvijas gastronomijas patrons