Pasākumi

Atbalsts uzņēmējdarbībai Beverīnas novadā
"Pagastmāja", Mūrmuiža, Kauguru pagasts, Beverīnas novads,
Beverīnas novada pašvaldība izsludina projektu konkursu “Atbalsts uzņēmējdarbībai Beverīnas novadā”. Savas uzņēmējdarbības idejas konkursam var pieteikt fiziskas personas, kas vēlas uzsākt saimniecisko darbību vai uzņēmējdarbību, kā arī juridiskas personas, kas reģistrētas ne vairāk kā 3 gadus pirms pieteikuma iesniegšanas konkursā. Maksimālais atbalsta apmērs vienai uzņēmējdarbības idejai ir 2000 EUR, nepieciešams arī paša projekta īstenotāja līdzfinansējums.
Uz datiem balstītas finanšu prognozes un plānošana
Alūksnes Uzņēmējdarbības atbalsta centrs, Brūža iela 7, Alūksne
13:00 - 14:00
Kustība "Valsts#196" organizē bezmaksas semināru uzņēmumu vadītājiem, personāldaļas, departamenta un komandas vadītājiem par vienu no aktuālākajām tēmām – datiem un datu analītiku. Seminārā runāsim par to, kā nonākt līdz datos balstītiem lēmumiem, kā veidot uzņēmuma analītiskos procesus un kādus instrumentus izmantot datu apkopošanai, jo - kā zināms, mūsdienu dinamiskajā biznesa vidē nav daudz resursu, lai eksperimentētu ar pieņēmumos balstītiem lēmumiem
Digitalizācija: iespējas un izaicinājumi
Vidzemes Augstskola, Tērbatas iela 10, Valmiera
09:00 - 18:00
Semināra laikā notiks forums un diskusija par digitalizāciju izglītībā, būs iespēja dzirdēt uzņēmēju pieredzes stāstus, kā arī - piedalīties inovāciju “tirdziņā.” Semināra mērķauditorija ir mazo un vidējo uzņēmumu (MVU) pārstāvji, bet piedalīties pasākumā var ikviens interesents.

Eksperti

LV
Baiba Blomniece-Jurāne
Klīniskais psihologs, Barboletas attīstošas metodes izgudrotāja
DE
Ines Herlitze
Molekulārā bioloģe, PhD; Bioökonomie.de redaktore, BIOCOM AG
LV
Charles Bušmanis
dizaina konsultants, Design Elevator līdzdibinātājs
LV
Mārtiņš Moors
Rīgas domes Labklājības departamenta Sociālās pārvaldes priekšnieks, direktora vietnieks, Rīgas Stradiņu Universitātes Docētājs

Galerijas

Video

Atbildība, dizains un iespējas
Aija Freimane, Vadošā pēcdoktorantūras pētniece dizainā, asociētā profesore
Biomasas pārstrāde uz augstas pievienotās vērtības produktiem -  meža ogu inovatīvas pārstrādes iespējas: zinātnes un industrijas sadarbība (video angļu valodā, ar subtitriem latviešu valodā)
Pekka Kilpeläinen, pētniecības vadītājs, PhD