Pasākumi

Hibrīdpasākums
Kalnamuiža 10, Smiltenes pagasts
13:00 - 17:00
23. februārī no plkst.13.00 Smiltenes tehnikumā norisināsies seminārs “Inovators uz paplātes”, kurā ar aizraujošiem pieredzes stāstiem par inovācijām pārtikas nozarē dalīsies Smiltenes novada uzņēmēji – AS “Smiltenes piens”, “LIO Superfood”, SIA “Very Berry”, Brantu muiža, Raunas “Siera ražotne”. Savukārt šefpavārs Mārtiņš Sirmais no novadā ražotajiem produktiem radīs jaunus ēdienus.
Hibrīdpasākums
Cēsu iela 4, Valmiera
13:00 - 14:30
Studenti diskutē par to, kas ir nākotnes students, kāda ir augstskolas funkcija sabiedrībā, vai augstskolas kā ēkas koncepts vēl pastāvēs un citām nākotnes vīzijām izglītībai.
Tiešsaistē
15:00 - 16:30
Inovāciju (digitalizācijas) ieviešana ir viens no būtiskiem priekšnosacījumiem remigrācijas veicināšanai. Ja vēlies atgriezties Latvijā vai jau esi spēris šo soli, pievienojies diskusijai!

Eksperti

LV
Alīna Dolmate
"EIT Food Hub Latvia" vadītāja , RTU
LV
Kārlis Dūmiņš
Zinātniskais asistents, LVMI Silava
LV
Gatis Bērziņš
Pārdošanas vadītājs Baltijas valstīs, SIA Precision Farming, Agricon GmbH franšīze
LV
Kārlis Grīntāls
Projektu vadītājs, SIA Printful