21.02.2023. - OTRDIENA

No idejas līdz realizācijai. Digitālo produktu attīstības ikdiena, izaicinājumi un komandu sinerģija

Lai piedalītos pasākumā, iepriekš jāreģistrējas
Klātienes
Piebalgas iela 3, Cēsis
18:00 - 20:00
Kontaktpersona:
Madara Lielpetere

Nav noslēpums, ka pēdējo gadu laikā ir strauji pieaugusi IT un digitālo produktu attīstības nozare. Uzņēmēji rod jaunus un inovatīvus, sabiedrībai noderīgus risinājumus, kas pieprasa plaša spektra speciālistus, lai virzītu šīs idejas tirgū. Ne reizi vien nākas dzirdēt jautājumus par to, kas tad ir produktu vadītāji, lietotāja pieredzes dizaineri un izstrādātāji. Kas viņi ir un kā šie komandas spēlētāji veicina idejas pārtapšanu realitātē? Diskusijas laikā četri IT un digitālo produktu jomas pārstāvji dalīsies ar savu pieredzi, izaicinājumiem un darba ikdienu.

Pēc diskusijas aicinām palikt uz tīklošanos!

Aicināts jebkurš, kuram interesē uzzināt vairāk par to, kas ir produktu attīstība digitālajā vidē, kas ir iesaistītās personas, un kāda ir darba ikdiena. Uz diskusijas paneli ir aicināti gan tie, kam ir sveša IT nozare un vēlas uzzināt vairāk par to, kā tiek veidoti digitālie produkti, gan tie, kuru pašu ikdiena saistās ar digitālo produktu un programmatūru izstrādi.

Diskusijā piedalīsies četri tehnoloģiju uzņēmumu pārstāvji, ar pieredzi dažādos biznesa modeļos un produktos. Tomēr visiem diskusijas dalībniekiem ir vienāds mērķis — virzīt produkta attīstību, izstrādi un komunikāciju.

 

Organizē