Pasākumi

Matīšu Tautas nams, lielā zāle
09:30 - 14:45
Pasākumā topošajiem un jau pieredzējušiem uzņēmējiem būs iespēja iegūt vērtīgu informāciju par Latvijas investīciju un attīstības aģentūras pieejamo atbalstu tehnoloģiju izstrādē un eksportā, kā arī rast atbildi uz jautājumu: “ Kā izveidot spēcīgu un veiksmīgu personīgo zīmolu?”. Otrā pasākuma daļa notiks diskusijas formātā, daloties savās zināšanās, pieredzē un pārdomās par Burtnieku novada kultūrvēstures un dabas resursiem kā vērtību inovatīvas un sekmīgas uzņēmējdarbības attīstībā
Lielā skolas iela 6, Cēsis, LV-4101
09:00 - 14:00
Vidzemes inovāciju nedēļas laikā jums būs iespēja apmeklēt uz Biomateriālu izmantošanā balstītu produktu “Pop-up store“ ar precēm no visas Eiropas. Stāstu stāstīsim un produktus rādīsim Lielā Skolas ielā 6, Cēsīs, un būs atvērts visu nedēļu no 24. februāra – līdz 28. februāra pusdienlaikam. Precīzi darba laiki atrodami Vidzemes jauninājumu nedēļas oficiālajā pasākumu programmā, būsim sastopami arī Vidzemes koncertzālē 27. februārī Vidzemes inovāciju konferences "Atbildīga inovācija" laikā stendā “Eat the Bio-economy”.
Pils iela 4 Cēsis, Cēsu pilsēta, LV-4101
13:00 - 14:00
Kustība "Valsts#196" organizē bezmaksas semināru uzņēmumu vadītājiem, personāldaļas, departamenta un komandas vadītājiem par nākotnes tehnoloģiju – mākslīgo intelektu.

Eksperti

LV
Jana Simanovska
projekta eksperte Ekodizaina kompetences centrā, pētniece Vidzemes Augstskolā
LV
Kristaps Makovskis
zinātniskais asistents, LVMI Silava
DE
Ines Herlitze
Molekulārā bioloģe, PhD; Bioökonomie.de redaktore, BIOCOM AG
LV
Gundega Skudriņa
Vadītāja, pasākumu producente, radošā apvienība "Skudras metropole"

Galerijas

Video

Energoefektīva ēku pārvaldība: labā prakse
Sendija Ikere, Energoefektivitātes projektu vadītāja
Kā attīstīt inovācijas vidi savā iestādē?
Laura Dimitrijeva, Valsts kancelejas konsultante, #GovLabLatvia inovācijas laboratorijas vadītāja
Bioekonomikas inovācijas gastronomijā
Māris Jansons, Šefpavārs, laikmetīgās Latvijas gastronomijas patrons