Pasākumi

Vidzemes inovāciju nedēļas laikā jums būs iespēja apmeklēt uz Biomateriālu izmantošanā balstītu produktu “Pop-up store“ ar precēm no visas Eiropas. Stāstu stāstīsim un produktus rādīsim Lielā Skolas ielā 6, Cēsīs, un būs atvērts visu nedēļu no 24. februāra – līdz 28. februāra pusdienlaikam. Precīzi darba laiki atrodami Vidzemes jauninājumu nedēļas oficiālajā pasākumu programmā, būsim sastopami arī Vidzemes koncertzālē 27. februārī Vidzemes inovāciju konferences "Atbildīga inovācija" laikā stendā “Eat the Bio-economy”.
Lielā skolas iela 6, Cēsis, LV-4101
09:00 - 14:00
Vidzemes inovāciju nedēļas laikā jums būs iespēja apmeklēt uz Biomateriālu izmantošanā balstītu produktu “Pop-up store“ ar precēm no visas Eiropas. Stāstu stāstīsim un produktus rādīsim Lielā Skolas ielā 6, Cēsīs, un būs atvērts visu nedēļu no 24. februāra – līdz 28. februāra pusdienlaikam. Precīzi darba laiki atrodami Vidzemes jauninājumu nedēļas oficiālajā pasākumu programmā, būsim sastopami arī Vidzemes koncertzālē 27. februārī Vidzemes inovāciju konferences "Atbildīga inovācija" laikā stendā “Eat the Bio-economy”.
Vidzemes koncertzāle Cēsis, Raunas iela 12, Cēsis
09:00 - 18:30
REĢISTRĒŠANĀS SLĒGTA! Vai bioekonomika, aprites ekonomika, atvērtie dati un inovatīvi pakalpojumi ir tikai termini, kas šobrīd modē, vai tomēr tajos slēpjas atbildes? Vai viss iepriekš minētais ir šķietami svešs, kas ir tikai atsevišķu valstu darbakārtībā, vai tomēr arī mums pašiem ir savi piemēri, kas ir gan inovatīvi, gan vidi saudzējoši un būtiski sabiedrībai un vides ekosistēmai? Kas mums ir un kas mums trūkst?

Eksperti

LV
Gatis Silovs
Nozaru politikas departamenta direktores vietnieks, Ekonomikas ministrija
FI
Pekka Kilpeläinen
pētniecības vadītājs, PhD, Oulu Universitāte, Kajaani Universitātes konsorcijs, Mērījumu tehnoloģijas nodaļa
LV
Līva Stūrmane
Moderatore, Konference "Atbildīga inovācija"
LV
Kaspars Grosu
Klientu apkalpošanas daļas vadītājs, Bērnu klīniskās universitātes slimnīca

Galerijas

Video

Bioekonomikas inovācijas gastronomijā
Māris Jansons, Šefpavārs, laikmetīgās Latvijas gastronomijas patrons
Gastronomija pāri robežām
Gundega Skudriņa, Vadītāja, pasākumu producente
Mežistrādes atlieku izmantošana augstas pievienotās vērtības produktu radīšanai
Ojārs Polis, Zinātniskais darbinieks