Pasākumi

Koncertzāle "Valmiera", Leona Paegles iela 10, Valmiera, LV-4201
10:00 - 17:00
Vidzemes inovāciju nedēļas ietvaros šogad diskutēsim arī par inovācijām sociālo pakalpojumu sniegšanas jomā. Uzklausot nozares ekspertus un viedokļu līderus, mēģināsim atbildēt uz jautājumiem: Kā veidojas labi sociālie pakalpojumi? Kas tos iniciē? Kāpēc daži no šiem pakalpojumiem attīstās, bet daži “mirst”? Vai un kā tehnoloģijas palīdz sociālo pakalpojumu sniegšanā? Cik atvērti ir nozares uzņēmumi un organizācijas jaunu un inovatīvu pakalpojumu ieviešanā?
Smiltenes Kultūras centrs, Gaujas iela 1, Smiltene, Smiltenes pilsēta, LV-4729
10:00 - 16:00
2019. gadā cilvēka radītā ietekme uz klimata pārmaiņām ir bijusi viena no diskusiju raisošākajām tēmām pasaules kontekstā, vēršot uzmanību uz lēmumu pieņēmējiem un to veiktajām izvēlēm. Vidzemes plānošanas reģions turpina stiprināt Energopārvaldība Vidzemē aktivitāšu kopumu, tāpēc 24.februārī aicina vienuviet tikties pašvaldību pārstāvjus, energopārvaldniekus, publisko ēku apsaimniekotājus, siltumapgādes uzņēmumus un citus interesentus. Pieteikšanās līdz 18. februārim.
Lielā skolas iela 6, Cēsis, LV-4101
10:00 - 17:00
Vidzemes inovāciju nedēļas laikā jums būs iespēja apmeklēt uz Biomateriālu izmantošanā balstītu produktu “Pop-up store“ ar precēm no visas Eiropas. Stāstu stāstīsim un produktus rādīsim Lielā Skolas ielā 6, Cēsīs, un būs atvērts visu nedēļu no 24. februāra – līdz 28. februāra pusdienlaikam. Precīzi darba laiki atrodami Vidzemes jauninājumu nedēļas oficiālajā pasākumu programmā, būsim sastopami arī Vidzemes koncertzālē 27. februārī Vidzemes inovāciju konferences "Atbildīga inovācija" laikā stendā “Eat the Bio-economy”.

Eksperti

LV
Baiba Blomniece-Jurāne
Klīniskais psihologs, Barboletas attīstošas metodes izgudrotāja
LV
Ernests Moisejs
Vadītājs, AS Biolat
LV
Signe Šlosberga
Uzņēmēja, SIA Gusts Apinis
LV
Varis Putniņš
Reģionālās politikas departamenta Reģionālās ekonomikas nodaļas Vecākais konsultants, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas

Galerijas

Video

Bioekonomikas inovācijas gastronomijā
Māris Jansons, Šefpavārs, laikmetīgās Latvijas gastronomijas patrons
Ceļā uz viedākām Cēsīm
Kārlis Pots, Komunikācijas un klientu servisa pārvaldes vadītājs
Mežistrādes atlieku izmantošana augstas pievienotās vērtības produktu radīšanai
Ojārs Polis, Zinātniskais darbinieks