Pasākumi

Vidzemes inovāciju konference "Inovācija attīstībai" (1.diena)
Inovācijas var būt klātesošas jebkurā uzņēmumā, saimniecībā, arī valsts pārvaldē. Cik ļoti par inovatīvu sevi var saukt Vidzeme? Vai Latvijai ir potenciāls un piemēroti apstākļi, lai spētu konkurēt ar grandiem inovāciju jomā? Un kur tajā visā paliek mazais uzņēmējs reģionā? Valsts pārvaldes rokās ir iespējas, ar kurām tā varētu sakārtot ne vien savus procesus, bet arī stimulēt uzņēmējdarbības attīstību.
“Inovāciju izstāde” – ilustrācija inovāciju dažādībai Vidzemē
Koncertzāle "Valmiera", Leona Paegles iela 10, Valmiera
08:30 - 16:15
Izstāde, kas iepazīstina ar 24 inovācijām – informācijas tehnoloģiju jauninājumiem, produktu dizaina, procesu un ražošanas tehnoloģiju inovācijām 24 uzņēmumos 17 Vidzemes pašvaldībās.
Uzņēmēju vizīte RTU
Ķīpsala, Rīga
10:00 - 13:30
Lieliska iespēja klātienē iepazīt Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) progresīvo, uz sadarbību ar industriju vērsto pētniecības institūtu un laboratoriju piedāvājumu! Brauciena mērķis ir detalizētāk uzzināt par RTU piedāvātajiem pētniecības un laboratoriju pakalpojumiem, klātienē apskatīt pieejamās iekārtas, izzināt RTU kompetences un identificēt iespējamos sadarbības veidus savu produktu un pakalpojumu attīstībai vai pilnveidei. Lai pieteiktos braucienam, klikšķini - "Uzzināt vairāk".

Eksperti

LV
Andrejs Domkins
Direktors, Meža un koksnes produktu pētniecības attīstības institūts
LV
Vita Brakovska
Zināšanu eņģelis, Biedrības "Zinis" valdes priekšsēdētāja
LV
Māris Jansons
LIAA tehnoloģiju skauts, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
LV
Kārlis Būmanis
Testēšanas laboratorijas vadītājs, Meža un koksnes produktu pētniecības un attīstības institūts

Galerijas

Atbalstītāji