Pasākumi

Design Elevator birojs, Lielā Skolas iela 6, Cēsis
10:00 - 12:00
Praktiska darbnīca kopā ar vienu no dizaina studijas Design Elevator dibinātājiem Čārlzu Bušmani (Charles Bušmanis), kuras laikā dalībnieki, izmantojot dizaina domāšanas metodes, strādās pie jaunu produktu attīstības. Darbnīcas laikā būs iespēja uzzināt, kā dizaina domāšana veicina inovācijas, procesu efektivitāti un padziļinātu izpratni par lietotāju vajadzībām.
Matīšu Tautas nams, lielā zāle
09:30 - 14:45
Pasākumā topošajiem un jau pieredzējušiem uzņēmējiem būs iespēja iegūt vērtīgu informāciju par Latvijas investīciju un attīstības aģentūras pieejamo atbalstu tehnoloģiju izstrādē un eksportā, kā arī rast atbildi uz jautājumu: “ Kā izveidot spēcīgu un veiksmīgu personīgo zīmolu?”. Otrā pasākuma daļa notiks diskusijas formātā, daloties savās zināšanās, pieredzē un pārdomās par Burtnieku novada kultūrvēstures un dabas resursiem kā vērtību inovatīvas un sekmīgas uzņēmējdarbības attīstībā
Vidzemes koncertzāle Cēsis, Raunas iela 12, Cēsis
09:00 - 18:30
REĢISTRĒŠANĀS SLĒGTA! Vai bioekonomika, aprites ekonomika, atvērtie dati un inovatīvi pakalpojumi ir tikai termini, kas šobrīd modē, vai tomēr tajos slēpjas atbildes? Vai viss iepriekš minētais ir šķietami svešs, kas ir tikai atsevišķu valstu darbakārtībā, vai tomēr arī mums pašiem ir savi piemēri, kas ir gan inovatīvi, gan vidi saudzējoši un būtiski sabiedrībai un vides ekosistēmai? Kas mums ir un kas mums trūkst?

Eksperti

LV
Aija Freimane
Vadošā pēcdoktorantūras pētniece dizainā, asociētā profesore, Latvijas Mākslas akadēmija
LV
Ilze Oša
Valsts sekretāra vietniece reģionālās attīstības jautājumos, VARAM
LV
Einārs Garoza
Valsts #196 pārstāvis, “Squalio” datu analītikas virziena vadītājs
LV
Jana Simanovska
projekta eksperte Ekodizaina kompetences centrā, pētniece Vidzemes Augstskolā

Galerijas

Video

Gastronomija pāri robežām
Gundega Skudriņa, Vadītāja, pasākumu producente
Bioekonomikas inovācijas gastronomijā
Māris Jansons, Šefpavārs, laikmetīgās Latvijas gastronomijas patrons