Pasākumi

Vidzemes koncertzāle Cēsis, Raunas iela 12, Cēsis
09:30 - 18:00
Uz jautājumu vai uzņēmēji var sadarboties pāri robežām varam atbildēt “Jā, viņi var, vēlas un apvieno spēkus”. Pārrobežu sadarbībā, jaunu produktu un pakalpojumu izstrādē ir iesaistījušies 19 Latvijas mazie un vidējie uzņēmumi. 27. februārī, Vidzemes inovāciju konferences “Atbildīga inovācija” laikā, stendā “Vidzemnieki inovē kopā ar igauņiem” prezentēsim trīs inovatīvus produktus un pakalpojumus, kuri izstrādāti, iesaistoties uzņēmējiem no Vidzemes - veļas mazgāšanas kapsulas ar organiskām ēteriskām eļļām, glikozes-galaktozes sīrups, mājputnu saimes pārvaldības platforma AIHEN.
Pārgaujas novads
Pārgaujas novada pašvaldība rīko konkursu komercdarbības uzsākšanai vai attīstībai Pārgaujas novadā, kura mērķis ir motivēt biznesa veidošanu vai attīstību, atbalstot gan jaunu komersantu vai saimnieciskās darbības veicēju rašanos, gan esošo attīstību Pārgaujas novadā.
Lielā skolas iela 6, Cēsis, LV-4101
09:00 - 17:00
Vidzemes inovāciju nedēļas laikā jums būs iespēja apmeklēt uz Biomateriālu izmantošanā balstītu produktu “Pop-up store“ ar precēm no visas Eiropas. Stāstu stāstīsim un produktus rādīsim Lielā Skolas ielā 6, Cēsīs, un būs atvērts visu nedēļu no 24. februāra – līdz 28. februāra pusdienlaikam. Precīzi darba laiki atrodami Vidzemes jauninājumu nedēļas oficiālajā pasākumu programmā, būsim sastopami arī Vidzemes koncertzālē 27. februārī Vidzemes inovāciju konferences "Atbildīga inovācija" laikā stendā “Eat the Bio-economy”.

Eksperti

LV
Jānis Garančs
ģenerāldirektors, Aloja Starkelsen
LV
Ojārs Polis
Zinātniskais darbinieks, Latvijas valsts mežzinātnes institūts "Silava"
LV
Laura Dimitrijeva
Valsts kancelejas konsultante, #GovLabLatvia inovācijas laboratorijas vadītāja, Valsts kanceleja
FI
Pekka Kilpeläinen
pētniecības vadītājs, PhD, Oulu Universitāte, Kajaani Universitātes konsorcijs, Mērījumu tehnoloģijas nodaļa

Galerijas

Video

Energoefektīva ēku pārvaldība: labā prakse
Sendija Ikere, Energoefektivitātes projektu vadītāja
Ceļa karte pašvaldībām viedo pakalpojumu sniegšanā
Margarita Krišlauka, Vecākā eksperte
Bioekonomikas inovācijas gastronomijā
Māris Jansons, Šefpavārs, laikmetīgās Latvijas gastronomijas patrons