Pasākumi

Atklāj bioekonomikas POP-UP stendu
Lielā skolas iela 6, Cēsis, LV-4101
09:00 - 14:00
Vidzemes inovāciju nedēļas laikā jums būs iespēja apmeklēt uz Biomateriālu izmantošanā balstītu produktu “Pop-up store“ ar precēm no visas Eiropas. Stāstu stāstīsim un produktus rādīsim Lielā Skolas ielā 6, Cēsīs, un būs atvērts visu nedēļu no 24. februāra – līdz 28. februāra pusdienlaikam. Precīzi darba laiki atrodami Vidzemes jauninājumu nedēļas oficiālajā pasākumu programmā, būsim sastopami arī Vidzemes koncertzālē 27. februārī Vidzemes inovāciju konferences "Atbildīga inovācija" laikā stendā “Eat the Bio-economy”.
Konference "Inovatīvi sociālie pakalpojumi"
Koncertzāle "Valmiera", Leona Paegles iela 10, Valmiera, LV-4201
10:00 - 17:00
Vidzemes inovāciju nedēļas ietvaros šogad diskutēsim arī par inovācijām sociālo pakalpojumu sniegšanas jomā. Uzklausot nozares ekspertus un viedokļu līderus, mēģināsim atbildēt uz jautājumiem: Kā veidojas labi sociālie pakalpojumi? Kas tos iniciē? Kāpēc daži no šiem pakalpojumiem attīstās, bet daži “mirst”? Vai un kā tehnoloģijas palīdz sociālo pakalpojumu sniegšanā? Cik atvērti ir nozares uzņēmumi un organizācijas jaunu un inovatīvu pakalpojumu ieviešanā?
Grantu konkurss komercdarbības uzsākšanai vai attīstībai Pārgaujas novadā
Pārgaujas novads
Pārgaujas novada pašvaldība rīko konkursu komercdarbības uzsākšanai vai attīstībai Pārgaujas novadā, kura mērķis ir motivēt biznesa veidošanu vai attīstību, atbalstot gan jaunu komersantu vai saimnieciskās darbības veicēju rašanos, gan esošo attīstību Pārgaujas novadā.

Eksperti

LV
Andris Bērziņš
Direktors, Latvijas Samariešu apvienība
LV
Kārlis Pots
Komunikācijas un klientu servisa pārvaldes vadītājs, Cēsu novada pašvaldība
LV
Mārtiņš Kaļva
Eksperts, projekts LowTEMP
LV
Baiba Blomniece-Jurāne
Klīniskais psihologs, Barboletas attīstošas metodes izgudrotāja

Galerijas