Pasākumi

Atklāj bioekonomikas POP-UP stendu
Vidzemes inovāciju nedēļas laikā jums būs iespēja apmeklēt uz Biomateriālu izmantošanā balstītu produktu “Pop-up store“ ar precēm no visas Eiropas. Stāstu stāstīsim un produktus rādīsim Lielā Skolas ielā 6, Cēsīs, un būs atvērts visu nedēļu no 24. februāra – līdz 28. februāra pusdienlaikam. Precīzi darba laiki atrodami Vidzemes jauninājumu nedēļas oficiālajā pasākumu programmā, būsim sastopami arī Vidzemes koncertzālē 27. februārī Vidzemes inovāciju konferences "Atbildīga inovācija" laikā stendā “Eat the Bio-economy”.
Ekskursijas skolēniem Valmieras Tehnikumā
Valmieras Tehnikums, Vadu iela 3, Valmiera
09:00 - 15:00
Valmieras Tehnikums aicina 5.–9. klašu skolēnus izpētīt mehatronikas un IT laboratorijas, kā arī jaunuzcelto multifunkcionālo metālapstrādes laboratoriju.
Pieredzes apmaiņas brauciens Beverīnas novada uzņēmējiem
"Pagastmāja", Mūrmuiža, Kauguru pagasts, Beverīnas novads
Pieredzes apmaiņas brauciena mērķis ir iepazīstināt Beverīnas novada uzņēmējus ar apkārtējos kaimiņu novados esošajiem uzņēmējiem. Ar tiem uzņēmējiem, kas darbojas saskaņā ar savu “veiksmes formulu”, īpaši pievēršoties dažādiem lauku teritorijai netipiskiem uzņēmējdarbības veidiem vai tradicionālo nozaru netradicionāliem risinājumiem.

Eksperti

LV
Valters Krētainis
SIA “KK Original Design”, dibinātājs
LV
Signe Šlosberga
Uzņēmēja, SIA Gusts Apinis
LV
Māris Jansons
LIAA Tehnoloģiju skauts, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
LV
Edgars Spruksts
Valsts pārvaldes cilvēkresursu nodaļas konsultants, Valsts kanceleja

Galerijas