Pasākumi

Vidzemes koncertzāle Cēsis, Raunas iela 12, Cēsis
09:30 - 18:00
Uz jautājumu vai uzņēmēji var sadarboties pāri robežām varam atbildēt “Jā, viņi var, vēlas un apvieno spēkus”. Pārrobežu sadarbībā, jaunu produktu un pakalpojumu izstrādē ir iesaistījušies 19 Latvijas mazie un vidējie uzņēmumi. 27. februārī, Vidzemes inovāciju konferences “Atbildīga inovācija” laikā, stendā “Vidzemnieki inovē kopā ar igauņiem” prezentēsim trīs inovatīvus produktus un pakalpojumus, kuri izstrādāti, iesaistoties uzņēmējiem no Vidzemes - veļas mazgāšanas kapsulas ar organiskām ēteriskām eļļām, glikozes-galaktozes sīrups, mājputnu saimes pārvaldības platforma AIHEN.
Vadu iela 3, Valmiera
14:00 - 17:00
Valmieras tehnikumā tiks atklāta jaunā Multifunkcionāla metālapstrādes mācību laboratorija, kur turpmāk notiks praktiskās apmācības mehatronikas, mehānikas un metālapstrādes, metināšanas, telemehānikas un loģistikas, kā arī datorizētas ciparu vadības (CNC) apmācību jomās. Laboratorijas izveidota, lai Valmierā radītu vienotu apmācību kompleksu metālapstrādes nozarē.
Lielā skolas iela 6, Cēsis, LV-4101
10:00 - 17:00
Vidzemes inovāciju nedēļas laikā jums būs iespēja apmeklēt uz Biomateriālu izmantošanā balstītu produktu “Pop-up store“ ar precēm no visas Eiropas. Stāstu stāstīsim un produktus rādīsim Lielā Skolas ielā 6, Cēsīs, un būs atvērts visu nedēļu no 24. februāra – līdz 28. februāra pusdienlaikam. Precīzi darba laiki atrodami Vidzemes jauninājumu nedēļas oficiālajā pasākumu programmā, būsim sastopami arī Vidzemes koncertzālē 27. februārī Vidzemes inovāciju konferences "Atbildīga inovācija" laikā stendā “Eat the Bio-economy”.

Eksperti

LV
Gatis Silovs
Nozaru politikas departamenta direktores vietnieks, Ekonomikas ministrija
LV
Ernests Moisejs
Vadītājs, AS Biolat
LV
Andris Bērziņš
Direktors, Latvijas Samariešu apvienība
LV
Māris Jansons
Šefpavārs, laikmetīgās Latvijas gastronomijas patrons, Latvijas Pavāru kluba valdes loceklis

Galerijas

Video

Gastronomija pāri robežām
Gundega Skudriņa, Vadītāja, pasākumu producente
Kā attīstīt inovācijas vidi savā iestādē?
Laura Dimitrijeva, Valsts kancelejas konsultante, #GovLabLatvia inovācijas laboratorijas vadītāja
Bioekonomikas inovācijas gastronomijā
Māris Jansons, Šefpavārs, laikmetīgās Latvijas gastronomijas patrons