23.02.2022. - TREšDIENA

FOTO knifi un INSTAGRAM triki

Lai piedalītos pasākumā, iepriekš jāreģistrējas
Hibrīdpasākums
Rīgas iela 47 (2.stāvs), Gulbene
11:00 - 17:00
Kontaktpersona:
Liena Kazāka

Katru dienu arvien izteiktāk izjūtam jaunās valūtas klātbūtni ikdienā. To mēdz dēvēt par uzmanības ekonomiku, kas pamatota ar zīmolu spēju nodrošinot aktuālu un saistošu saturu, lai noturētu patērētāju uzmanību.

Teju katram preču vai pakalpojumu sniedzējam ir izveidota mājaslapa, sociālo tīklu konts. Bet ar to vien nepietiek. Lai zīmols nepazustu kopējā jaunumu okeānā sociālo tīklu dzīlēs, jāveido autentisks saturs.


Apvienojot aktualitātes, 23.februārī veidojam piesātinātu dienu divos cēlienos zem nosaukuma "FOTO knifi un INSTAGRAM triki".

  • Par to, kā pašu spēkiem veidot acij tīkamus attēlus ar telefona fotokameru, kompozīciju veidošanu un mazbudžeta risinājumiem, pastāstīs pieredzējis produktu fotogrāfs Kārlis Buškevics.
  • Savukārt par to, kā prasmīgi dreifēt sociālo tīklu plašumos un veidot garšīgus piedāvājums, kas draudzīgi Instagram un Facebook vides algoritmiem, pastāstīs IG eksperte Santa Lasmane.

Mērķauditorija - pašnodarbinātie, ideju autori un jaunuzņēmēji.

Programma
11:00 - 15:00
Produktu foto knifi ar Kārli Buškevicu
Par to, kā pašu spēkiem veidot acij tīkamus attēlus ar telefona fotokameru, kompozīciju veidošanu un mazbudžeta risinājumiem, pastāstīs pieredzējis produktu fotogrāfs Kārlis Buškevics.


15:00 - 17:00
Instagram triki zīmolam ar Santu Lasmani
Par to, kā prasmīgi dreifēt sociālo tīklu plašumos un veidot garšīgus piedāvājums, kas draudzīgi Instagram un Facebook vides algoritmiem, pastāstīs IG eksperte Santa Lasmane.
Organizē