21.02.2022. - PIRMDIENA

Runā Cēsis - speciālizlaidums #1 Datu analītika: kā ar digitāliem rīkiem veicināt uzņēmuma izaugsmi

Nav nepieciešams iepriekš reģistrēties
Tiešsaistē
14:00 - 15:00
Kontaktpersona:
Inese Mūrniece

Aicinām Vidzemes uzņēmējus un visus, kam saistoša tēma ir datu analītika, 21. februārī plkst. 14:00 pieslēgties raidieraksta “Runā Cēsis” speciālizlaidumam "Datu analītika: kā ar digitāliem rīkiem veicināt uzņēmuma izaugsmi", kas tiešraidē tiks translēts Latvijas IT klastera un Cēsu Digitālā centra Facebook lapās. 

Cēsiniekiem jau labi iepazītais raidieraksts “Runā Cēsis” izskanēs visā Vidzemē ar mērķi savest kopā novada uzņēmumus ar IT nozares ekspertiem un atklāt, kā datu analītika spēj sekmēt uzņēmuma izaugsmi. Diskutēsim par to, kā dati palīdz izprast uzņēmuma procesus, kā pieņemt datos balstītus lēmumus un kā attīstīties ilgtermiņā. Dalīsimies ar citu uzņēmumu pieredzi, ekspertu ieteikumiem un tiešraidē atbildēsim uz skatītāju jautājumiem. Sarunā piedalīsies uzņēmuma FAILIEM.LV vadītājs Jānis Viklis, diskusiju moderēs Aleksandrs Ļubinskis (Cēsu Digitālais centrs).

 
Pasākumu organizē Latvijas Informācijas tehnoloģiju klasteris un Digitālās inovācijas centrs sadarbībā ar Cēsu Digitālo centru.
 

Saite, lai pieslēgtos pasākumam: šeit

Programma
14:00 - 15:00
Diskusija
14:00 - 14:05 Ievadvārdi
14:05 - 14:40 Diskusija
14:40 - 15:00 Skatītāju jautājumi
Organizē