Pievienots: 15.02.2023.

Valmieras koprades darbnīca DARE 24. februārī aicina uz Ideju tirdziņu

Valmieras koprades darbnīca DARE, Vidzemes Inovāciju nedēļas ietvaros, 24. februārī plkst.14.00 aicina sanākt kopā uzņēmējus, mājražotājus, radošos entuziastus, māksliniekus, izglītības nozares pārstāvjus, skolēnus un studentus pasākumā “Ideju tirdziņš “Koprade: eksperimentāla improvizācija?””. Tiks runāts par koprades procesu, tā nozīmi Valmieras novadā un kā DARE var kļūt par spēcīgāku atbalstu jaunu ideju radīšanas procesā un meikeru kopienas veidošanā!

Lai piedalītos pasākumā, lūdzam reģistrēties, jo vietu skaits ierobežots: https://darevalmiera.lv/registracija/ .

“Jau trīs gadus darbnīca DARE ir mērķtiecīgi strādājusi, lai Valmieras novadā atbalstītu jaunos uzņēmējus, mājražotājus, radošos entuziastus un veidojusi sadarbību ar izglītības sektoru. DARE komanda ar lielu prieku satiks ikvienu pasākuma apmeklētāju, pastāstīs par sasniegto, uzklausīs idejas un ierosinājumus, kā kopīgi stiprināt meikeru kopienas veidošanos Valmieras novadā,” uzsver Unda Blaumane, Valmieras koprades darbnīcas DARE vadītāja.

Pasākuma laikā norisināsies divas paneļdiskusijas, ar fokusu uz biznesa un izglītības sektoru. Diskusijas moderēs Katrīne Zane Geidmane - Satura stratēģe un mārketinga tekstu autore B2B uzņēmumiem.

  1. Biznesa sektora paneļdiskusijas “Improvizācija biznesa idejas attīstībā. Kā sadarboties un ļauties kopradei?” dalībnieki:
  • Guna Ķibere - Valmieras novada pašvaldības domes deputāte, Rūjienas amatnieku biedrības ,,Rūzele” valdes priekšsēdētāja.
  • Juris Ceičs - LIAA Valmieras biznesa inkubatora vadītājs.
  • Ilze Eglāja - Valmieras Attīstības aģentūras valdes priekšsēdētāja.
  • Maija Estere Diļevka - Zīmola "Mūzikas stūrītis" radītāja.
  1. Izglītības sektora paneļdiskusijas “Ideju prototipēšana un radoša eksperimentēšana mācību procesā” dalībnieki:
  • Iveta Kļaviņa - Valmieras Gaujas krasta vidusskolas direktore.
  • Liene Daugule - Valmieras Pārgaujas Valsts ģimnāzijas dizaina un tehnoloģiju skolotāja.
  • Karīna Vītiņa - Valmieras Dizaina un mākslas vidusskolas Audiovizuālās komunikācijas nodaļas vadītāja.
  • Ance Spolīte - Zīmola "Domu krekli" radītāja, Valmieras Pārgaujas Valsts ģimnāzijas skolniece.

Pasākuma noslēgumā tiks ieskandināta arī DAREs trīs gadu jubileju ar gardu kūku un neformālam sarunām pie kafijas!

Plašāka programma pieejama Vidzemes Inovāciju nedēļas mājaslapā: https://bit.ly/3DTyVrV. Tāpat, katram dalībniekam būs iespēja iepazīties ar darbnīcas telpām un piedāvātajām iespējām.

DARE komanda ir pārliecināti, ka Valmieras novadā ir ļoti daudz radošu cilvēku ar oriģinālām idejām, un arī 2023. gadā turpina atbalstīt jaunos, topošos un pieredzējušos uzņēmējus, mājražotājus un radošos entuziastus ideju realizēšanas procesā ar visu DARĒ pieejamo tehnisko aprīkojumu. Pieteikt laiku darbam pie iekārtām interesenti joprojām tiek aicināti DARE mājaslapā www.darevalmiera.lv, vai zvanot t.29367607 un rakstot darbnīcai. Tāpat, aicinām sekot līdzi jaunumiem  DARE sociālajos medijos un ceram uz pavisam drīzu tikšanos!

Informāciju sagatavoja: Dina Linda Mīlberga, Valmieras koprades darbnīca DARE