AS “Smiltenes piens” dalīsies savā stāstā, kā tie nonāk pie jaunu produktu ieviešanas, kā izvēlas, kuras garšas un produktus laist tirgū un kurus paturēt plauktiņā un kā ieviest jaunas tehnoloģijas. “LIO Superfood” saimniece Elīna Seleviča pastāstīs par savu pieredzi kā jaunā uzņēmumā top jauni produkti un kā nenobīties no pētniecības iespēju izmantošanas arī kā jaunpienācējam uzņēmēju saimē. SIA "Very Berry" sniegs ieskatu, kā viņi atjautīgi izmanto zinātni un mārketingu savu produktu attīstībai, savukārt Brantu muižas saimniece Ilze Briede atgādinās par to, ka “viss jaunais ir labi aizmirsts vecais” un kā no kā zināma vai piemirsta var radīt ko jaunu un pārsteidzošu. Raunas “Siera ražotnes” īpašnieks Ilmārs Ceriņš pastāstīs par improvizāciju, eksperimentiem un plānošanu sava uzņēmuma attīstībā.
Pasākuma otrajā daļā no vārdiem pāries pie darbiem. Smiltenes tehnikuma mācību virtuvē šefpavārs Mārtiņš Sirmais ļausies improvizācijai un demonstrēs, kā no pasākuma pirmajā daļā pārstāvēto uzņēmumu produktiem var radīt ko jaunu.
Pasākums – bez maksas. Dalībnieku skaits klātienē ir ierobežots. Iepriekšēja pieteikšanās līdz 21.februārim.
Reģistrācija dalībai klātienē - https://ej.uz/paplates vai rakstot uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot tel.+371 22310430.
Pasākuma semināra daļu varēs vērot arī tiešsaistē:
- Smiltenes novada pašvaldības Facebook lapā https://www.facebook.com/SmiltenesNovads
- Vidzemes inovāciju nedēļas mājas lapā
Plašāka informācija ŠEIT.