21.02.2023. - OTRDIENA

Te rodas! Inovatīvas idejas un to realizācija pasaulē

Nav nepieciešams iepriekš reģistrēties
Klātienes
O. Kalpaka iela 60, Gulbene
12:30 - 16:00
Kontaktpersona:
Inese Sedleniece
Aicinām interesentus iepazīties ar pašmāju inovatīviem produktiem - iedvesmoties, apmainīties ar pieredzi un uzzināt ko jaunu.

Dzirdēsiet stāstus par:

Solar Energy Latvia, SIA /E.Pērkons/. Vadošais saules enerģijas iekārtu piegādātājs Latvijā. Ir zināms, ka pakalpojumu kvalitāte ietekmē darbu, reputāciju un nopelnīto naudu. Vislabākais, Pasaules klases serviss tepat, Latvijā - Šķieneros, Stradu pagastā. Saules paneļu uzstādīšana, iespējas un nozares turpmākais potenciāls.

LEFF, SIA /E.Birže/ Līklīniju parketa ražošana - grīdas seguma radīšana ar unikālu identitāti un estētisku šarmu. Lizuma pagastā ir izveidota pasaulē unikāla līklīniju parketa ražošana ar zīmolu Quiet, kura produktā katrs dēlis ir atšķirīgs. Idejas rašanās un realizācija. Nākotnes plāni, eksporta potenciāls un Latvijas tirgus.

Janis ECO B&C, SIA /J.Pūcītis/
Jumtu būvniecībai paredzēto salmu kūlīšu ražošana un šādu jumtu uzlikšana, vējdzirnavu un vēsturisku ēku restaurācija. Novitāte - kokteiļu salmiņu ražošana. Pieredzes stāsts par uzņēmuma darbības virzienu. Eksports un pakalpojumu sniegšana Latvijā.
 
_____

Pasākums tiek īstenots projekta “Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Vidzemes plānošanas reģionā” ietvaros, ko līdzfinansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija, izmantojot EEZ grantus.

Strādājam kopā konkurētspējīgai Eiropai!

Programma
12:30 - 13:00
Ierašanās un reģistrācija
13:00 - 13:15
Pasākuma atklāšana
Pasākumu atklāj Gulbenes novada domes pārstāvis.
13:15 - 13:45
Saules paneļu uzstādīšana un nozares potenciāls
Vadošais saules enerģijas iekārtu piegādātājs Latvijā. Saules paneļu uzstādīšana un nozares turpmākais potenciāls. Solar Energy Latvia, SIA
13:45 - 14:15
Unikāla līklīniju parketa ražošana Gulbenes novadā
Latvijā tapusī līklīniju parketa ražošana - grīdas seguma radīšana ar unikālu identitāti un estētisku šarmu. Pašlaik vienīgais uzņēmums pasaulē, kas ražo šādu produktu. LEFF, SIA
14:15 - 14:45
Salmu kūlīšu ražošana un izmantošana būvniecībā
Jumtu būvniecībai paredzēto salmu kūlīšu ražošana un šādu jumtu uzlikšana, vējdzirnavu un vēsturisku ēku restaurācija. Novitāte - kokteiļu salmiņu ražošana. Janis ECO B&C, SIA
14:45 - 15:45
Sarunas pie kafijas.
Diskusija. Jautājumi un atbildes, pieredzes un kontaktinformācijas apmaiņa.
15:45 - 16:00
Pasākuma noslēgums
Organizē