25.02. - CETURTDIENA

Intensīvās biznesa konsultācijas

Reģistrācija beigusies
Lai piedalītos pasākumā, iepriekš jāreģistrējas
ZOOM platformā
13:00 - 15:00
Kontaktpersona:
Ģirts Broks

Intensīvās biznesa konsultācijas (speed-consulting) ir pasaulē labi zināms informācijas apmaiņas formāts, kas samērā īsā laikā ļauj dalībniekiem gūt savas uzņēmējdarbības attīstībai noderīgu pieredzi un padomus.

Vidzemes plānošanas reģions jau otro reizi pulcēs uzņēmējdarbības atbalsta organizāciju, pētniecības iestāžu un uzņēmumu pārstāvjus, kuri 20 minūšu intensīvās sarunās sniegs atbildes uz nozīmīgiem jautājumiem uzņēmēju attīstības veicināšanai. 

 

Konsultācijas nodrošinās:

– Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Klientu apkalpošanas nodaļas vadītāja Ilga Maļina (LIAA atbalsta programmas);
– Attīstības un finanšu institūcijas Altum pārstāve Olita Untāla (Finansējuma piesaiste; Pieejamie atbalsta instrumenti);

– Eiropas Biznesa atbalsta tīkla Latvijā pārstāve Jekaterina Vanaga (starptautiskā sadarbība);

– Latvijas Lauksaimniecības Universitātes Tehnoloģiju un zināšanu pārneses nodaļas vadītāja un Pārtikas tehnoloģijas fakultātes profesore Sandra Muižniece-Brasava (Pārtikas produktu attīstība); 

– SIA Gateway&Partners eksporta attīstības vadītāja Laura Valtere (soļi eksporta tirgus sasniegšanai).

 

Detalizētu informāciju par piedāvātajām konsultāciju tēmām ir iespējams aplūkot sadaļā "Programma", atverot konkrētā eksperta aprakstu.

SVARĪGI! Reģistrējoties konsultācijai, lūdzam norādīt konkrētu ekspertu, ar kuru vēlaties tikties tiešsaistē, kā arī vēlamo tikšanās laiku. Pēc reģistrēšanās ar Jums sazināsies Vidzemes plānošanas reģiona pārstāvis, lai vienotos par precīzu tikšanās laiku. Aicinām reģistrējoties norādīt arī Jūsu jautājumu, lai eksperti varētu labāk sagatavoties sarunai.

Programma
13:00 - 15:00
Intensīvās biznesa konsultācijas 1:1 ZOOM platformā (20 minūtes)

Intensīvās biznesa konsultācijas ar ekspertiem no uzņēmējdarbības atbalsta organizācijām, pētniecības iestādēm, uzņēmumiem. Konkrēts konsultācijas laiks tiks precizēts pēc reģistrēšanās. Katra eksperta konsultācijas tēmu, lūdzu, skatīt, uzklikšķinot uz eksperta foto.

Organizē