26.02. - TREšDIENA

Inovatīvas metodes ēku un būvju siltināšanā

Brīvs apmeklējums iestādes/uzņēmuma darbalaikā
PIKC Rīgas Valsts tehnikums Limbažu teritoriālā struktūrvienība. Zeļļu ielā 9, Limbaži
10:00 - 13:00
Kontaktpersona:
Dainis Augusts

Semināra apmeklētāji iegūs informāciju par jaunāko ,,ISOVER,, siltumizolācijas un skaņas izolācijas materiālu praktisku pielietojumu būvniecībā. Arvien vairāk uzņēmēju un pasūtītāju izrāda interesi par inovatīvām metodēm ēku un būvju siltināšanā.       Ekoloģija – tā ir problēma, kas jārisina gan materiālu izgatavotājiem, gan būvniekiem. Seminārā  tiks sniegta arī informācija par ekoloģiskās siltumizolācijas perspektīvām, inovatīvām izmaiņām būvniecībā un izmaiņām būvnormatīvos.

Semināra rezultātā ir izglītots uzņēmējs, būvnieks vai cits interesents, kurš labi orientējas Latvijas būvnormatīva LBN 002-19  izmaiņās, kas paredz kondensācijas procesiem drošāku konstrukciju projektēšanu un izbūvi, LBN jaunumos, normatīvās izmaiņās termisko tiltu un pelējuma veidošanās risku novērtējumā, ēkas gaisa caurlaidības risinājumu un mērījumu nozīmīgumu LBN 002-19, kas jāievēro nozares speciālistiem, lai izpildītu jaunā būvnormatīvu prasības.

 

Pasākumu organizē PIKC Rīgas Valsts tehnikuma Limbažu teritoriālā struktūrvienība. Pasākumu vada Nauris Ligeikis, "SIA Saint-gobain" ISOVER grupas vadītājs.

Jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar norādīto kontaktpersonu – Daini Augustu (Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.).

 

 

Organizē