27.02.2020. - CETURTDIENA

Digitālā brieduma tests kampaņas "Gudrā Latvija" ietvaros

Brīvs apmeklējums iestādes/uzņēmuma darbalaikā
Raunas iela 12, Cēsis
09:30 - 17:00
Kontaktpersona:
Daniels Stabulis

Latvija ir starp pēdējām piecām valstīm Eiropas Savienībā ar visvājākajām prasmēm digitālo tehnoloģiju izmantošanā uzņēmējdarbībā, apliecina jaunākais ES Digitālās ekonomikas un sabiedrības indekss (DESI, 2019). Lai palīdzētu mazajiem un vidējiem Latvijas uzņēmumiem attīstīt IT risinājumus savos uzņēmumos, Latvijas Informācijas un Komunikācijas Tehnoloģiju asociācija kopā ar partneriem, IT uzņēmumiem: Edisoft, Fitek, Lursoft, Microsoft Latvia un VISMA, ELVA, Bregards un Komercizglītības centrs (KIC) ir uzsākusi izglītojošu kampaņu “Gudrā Latvija”.

Mājaslapā www.gudralatvija.lv katrs Latvijas uzņēmumu vadītājs var novērtēt sava uzņēmuma digitālo briedumu, aizpildot Digitālā brieduma testu. Tests veidots vienkāršā veidā, kurā uzņēmuma vadītājam jānovērtē, cik daudz uzņēmuma vadīšanas pamatfunkcijās tas izmanto IT risinājumus. Pēc testa aizpildīšanas uzņēmuma vadītājs saņem ne tikai padziļinātu vērtējumu un iespēju salīdzināt sevi ar konkurentiem savā nozarē, bet arī ieteikumus par to, kādus IT risinājumus tam savā uzņēmumā būtu jāievieš. Visas konferences laikā pasākuma apmeklētājiem būs iespēja uz vietas aizpildīt Digitālā brieduma testu, saņemot rezultātus uzreiz e-pastā!

Minēto aktivitāti informatīvi atbalsta Vides aizsardzības un reģionālais attīstības ministrijas īstenotā projekta “Biznesa vides digitālā transformācija” DigiBEST ietvaros (viens no labās prakses piemēriem MVU digitālās transformācijas jomā). Vairāk par projektu lasīt šeit.

Organizē