24.02. - PIEKTDIENA

Atvērta pieteikšanās uzņēmējdarbības atbalsta programmai ZĪLE 2023

Brīvs apmeklējums iestādes/uzņēmuma darbalaikā
Tiešsaistē
09:00 - 17:00
Kontaktpersona:
Justīne Skrastiņa
Jau sesto gadu pēc kārtas Valmieras novada uzņēmējiem ir pieejams uzņēmējdarbības atbalsta programmas ZĪLE finansējums – kopumā 80 000 eiro. Atbalsta programmas ZĪLE mērķis ir veicināt jaunu produktu un inovāciju realizēšanu, stiprināt esošos uzņēmumus un sekmēt jaunu uzņēmumu veidošanos Valmieras novadā. Uzņēmējiem un biznesa ideju autoriem ir iespēja šajā programmā pieteikties divās apakšprogrammās – ZĪLE INOVĀCIJĀM un ZĪLE STARTAM. ZĪLE INOVĀCIJĀM ir lieliska iespēja uzņēmumiem, kas savā darbībā vēlas izstrādāt jaunus produktus vai ieviest inovatīvus risinājumus. Pieejamais atbalsts ir no 2000 līdz 10000 eiro, atbalsta intensitāte no 60% līdz 80%. ZĪLE STARTAM apakšprogramma paredzēta jaunuzņēmumiem un biznesa ideju autoriem uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstīšanai. Pieejamais atbalsts ir līdz 2000 eiro, atbalsta intensitāte 80%.

Aicinām uzņēmējus un biznesa ideju autorus pieteikt projektus atbalsta programmai ZĪLE, iesniedzot savus pieteikumus Valmieras Attīstības aģentūrai elektroniski līdz 2023. gada 26. marta plkst. 23.59. Pieteikumi nosūtāmi uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Ar visu projekta dokumentāciju un projekta pieteikumu iesniegšanas kārtību var iepazīties Valmieras Attīstības aģentūras mājaslapā https://developvalmiera.lv/zile/.

Atbalsta programmu ZĪLE finansē Valmieras novada pašvaldība. Programmu īsteno un administrē Valmieras Attīstības aģentūra.