23.02. - CETURTDIENA

“Kā kopā varam stiprināt un attīstīt sociālo uzņēmējdarbību Vidzemē?”

Ieeja ar ielūgumiem
Klātienes
Koncertzālē CĒSIS, Raunas ielā 12-1, Cēsīs (1.stāva izstāžu zāle)
15:00 - 17:00
Kontaktpersona:
Līga Ivanova
Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija kopā ar Vidzemes plānošanas reģionu un Cēsu rajona lauku partnerību 23. februārī plkst.15.00 ielūdz piedalīties domnīcā "Kā kopā varam stiprināt un attīstīt sociālo uzņēmējdarbību Vidzemē?".

Domnīcā pulcējam Vidzemes reģiona viedokļu līderus, uzņēmējus, dažādu organizāciju un pašvaldību pārstāvjus, kam ir vēlēšanās, iespēja un resursi stiprināt un attīstīt sociālo uzņēmējdarbību reģionā, kā arī pašus sociālos uzņēmējus.

Pasākuma mērķis:
saprast katras iesaistītās puses lomu un sagatavot konkrētus rīcību plānus (darbības šeit un tagad, nevis nākotnes vīzijas), lai stiprinātu un attīstītu sociālo uzņēmējdarbību Vidzemes reģionā.

Iepriekšēja pieteikšanās uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., plašāka informācija: 264646686

Pasākums tiek organizēts Labklājības ministrijas sociālās uzņēmējdarbības aktivitāšu cikla "Attīstām sociālo uzņēmējdarbību kopā!" ietvaros
.