Pievienots: 23.02.2021.

Uzņēmēji aicināti iepazīt 10 inovāciju tipus

“Pēdējā desmitgadē izpratne par inovāciju ir būtiski transformējusies. Tā vairs nav tikai izgudrojums vai kas radikāli jauns, bet gan esošo tehnoloģisko un citu risinājumu izmantošana un eleganta integrēšana biznesā,” norāda Valmieras Attīstības aģentūras valdes priekšsēdētāja Ilze Eglāja. Semināra pirmajā daļā I. Eglāja iepazīstinās ar 10 inovāciju tipiem un iespējām tos efektīvi ieviest sava biznesa izaugsmē.

Otrajā daļā ar praktiskiem pieredzes stāstiem inovāciju ieviešanā dalīsies uzņēmēji Igors Zinkevičs, SIA “DAUPRO” valdes priekšsēdētājs, un Roberts Vanadziņš, SIA “PRINTO” projektu vadītājs. “Lai nodrošinātu mūsu uzņēmuma izaugsmi, konkurētspēju tirgū un spēju piedāvāt pēc iespējas kvalitatīvāku produkciju, aktīvi strādājam pie modernu tehnoloģiju integrēšanas ražošanas procesā un efektivitātes paaugstināšanas,” uzsver I. Zinkevičs, kurš seminārā vairāk pastāstīs par iekšējo un pārdošanas procesu optimizāciju uzņēmumā.

“Inovācijas iet roku rokā ar attīstību. Ja uzņēmums attīstās, bez inovācijām neiztikt. Tās ir pārmaiņas, lai izdarītu labāk, pārdotu vairāk, uzlabotu procesus uzņēmumā, kas pie tam papildus motivē darbiniekus,” min R. Vanadziņš. Pasākumā SIA “PRINTO” pārstāvis dalīsies pieredzē ar inovācijām jauna produkta izstrādē, kā arī mārketinga aktivitātēm, kas ļauj produktu veiksmīgāk virzīt tirgū.

Tiešsaistes pasākumu būs iespēja vērot paralēli vairākās platformās:

 

Jautājumus semināra laikā būs iespējams uzdot platformā sli.do:

  1. Ieraksti interneta pārlūkā: sli.do
  2. Ievadi pasākuma kodu: inovacija

 

 

Informāciju sagatavoja:

Baiba Zvejniece

Uzņēmējdarbības projektu vadītāja

Valmieras Attīstības aģentūra