Pievienots: 19.02.2021.

DARE: iespēja attālināti ieskatīties modernā koprades darbnīcā un uzzināt par 3D druku

Februāris ir DARES jubilejas mēnesis. Nu jau ir apritējis teju gads no brīža, kad darbnīca pirmo reizi vēra durvis 2020. gada 28. februārī. Arī DARE iet līdzi laikam un Vidzemes Inovāciju nedēļas laikā vērs savas durvis virtuāli, dodot iespēju ielūkoties savās telpās un apskatīt pieejamās iekārtas tiešsaistē.” uzsver Valmieras Koprades darbnīcas DARE vadītāja Kristiāna Līdaka.

Pasākuma laikā darbnīcas vadītāja stāstīs par izaicinājumiem ar kādiem DARE saskārusies savā pirmajā darbības gadā, par to, kas jau ir sasniegts un par to, kas vēl plānots. Ikvienam interesentam būs iespējams uzzināt par tehnoloģiskām un radošām  iespējām DARĒ uz vietas un attālināti. 

Kā eksperts pasākumā piedalīsies 3D drukas entuziasts un tehnoloģiju profesionālis – Kaspars Urbāns no uzņēmuma SIA EchoTech. Būdams liels entuziasts inovatīvu tehnoloģiju jomā, Kaspars integrējis 3D printerus arī savā uzņēmumā. Viņš stāstīs par to kā 3D printeri palīdz viņa darbā, ko ar tiem iespējams izveidot un kā tos integrēt biznesā. Pasākuma laika Kaspars arī atbildēs uz interesentu jautājumiem par 3D druku. Tos var uzdot, rakstot Whatsapp uz t.27001099.

“3D druka sniedz gandrīz neierobežotas iespējas ideju pārvēršanai prototipos! Tas ir aizraujoši kā 3D printeris palīdz digitālus failus pārvērst reālos objektos.” tā par 3D printera drukas iespējām stāsta  Kaspars Urbāns.

Darei ir izveidojusies veiksmīga sadarbība ar uzņēmumu SIA IntelliTech. Pasākuma laikā būs iespēja vairāk uzzināt par iespējām, kuras uzņēmums sniedz DARES apmeklētājiem, tai skaitā par ražošanas līnijas sensoriem un iespēju to darbību apgūt uz vietas DARĒ, lai pēc tam ieviestu tos savā uzņēmumā.

Tiešsaistes pasākumu būs iespēja vērot paralēli vairākās platformās:

DARE ir vieta ikvienam, kurš vēlas radīt. Radošajiem entuziastiem, amatniekiem, uzņēmējiem, studentiem un ģimenēm. Iespējas DARĒ ir plašas un noteikti ikviens var sev saistošāko. Kamēr ceram uz drīzu tikšanos klātienē, mēs gaidīsim Tevi DARES virtuālajā ekskursijā attālināti!

Projektu līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds iniciatīvas "Pilsētu inovatīvās darbības" ietvaros. Šī informācija atspoguļo vienīgi autora viedokli, un iniciatīvas "Pilsētu inovatīvās darbības" iestādes neatbild par šīs informācijas potenciālajiem izmantošanas veidiem.

 

Informāciju sagatavoja:

Kristiāna Līdaka

Valmieras Koprades darbnīca DARE vadītāja

t.: +371 27001099

Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.