Pievienots: 05.02.2020.

Vidzemes Inovāciju nedēļas ietvaros uzņēmēji varēs saņemt intensīvās konsultācijas savam biznesam

27. februārī koncertzālē “Cēsis” Vidzemes Inovāciju nedēļas ietvaros jau otro gadu tiek rīkotas intensīvās biznesa konsultācijas, kas pērn pulcēja krietnu skaitu apmeklētāju. To laikā varēs saņemt uzņēmējdarbības atbalsta organizāciju, pētnieku un zinātnieku padomus dažādu biznesa izaicinājumu un citu problēmjautājumu risināšanai.

Pasākuma formāts no tradicionālām biznesa kontaktbiržām atšķiras ar intensīvu konsultāciju formu (speed consulting), kur to dalībnieki 20 minūšu ietvaros var aprunāties ar iepriekš jau izvēlētu vienu vai vairākiem speciālistiem, pēc tam dodot vietu nākamajam dalībniekam. Pagājušā gadā īsā laikā notika ap 50 šādu konsultāciju un dalībnieki īpaši novērtēja iespēju veidot konstruktīvas sarunas pie dažādu jomu speciālistiem.

Dalībniekiem ir iespēja uzzināt ekspertu pieredzi, dibināt kontaktus, gūt sadarbības partnerus vai pat investorus. Speciālisti atbildēs uz jautājumiem par eksportu, produktu, tehnoloģiju attīstību, kā arī šobrīd pieejamiem atbalsta instrumentiem. Konsultācijas sniegs virkne zināmu speciālistu, tostarp Meža un koksnes produktu pētniecības attīstības institūta direktors Andrejs Domkins, Vidzemes plānošanas reģiona projekta GoSmart BSR inovāciju brokere Ilona Platonova, Attīstības un finanšu institūcijas Altum vadītāja Olita Untāla, LIAA pārstāvji, tajā skaitā Tehnoloģiju skauti, un citi. Detalizēta informācija par konsultāciju tēmām un ekspertiem, kā arī reģistrēšanās: https://bit.ly/2tsAwnH

Reģistrēšanās līdz 24. februārim, norādot vēlamo tikšanās laiku un izvēlēto vienu vai vairākus ekspertus. Katrai konsultācijai ir ierobežots laiks, tāpēc dalībniekiem iepriekš jāsagatavojas, lai varētu izklāstīt informāciju par pārstāvēto biznesu, produktu vai pakalpojumu, kā arī skaidri definētu būtiskākos risināmos jautājumus. Ar reģistrētajiem dalībniekiem pasākuma koordinators atsevišķi sazināsies.

Pasākumā dalībnieku skaits ir ierobežots.

 

Intensīvās biznesa konsultācijas organizē Vidzemes plānošanas reģions un Vidzemes uzņēmējdarbības centrs.

Papildu informācija: Ineta Tauriņa, +371 26382820, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

 

Informāciju sagatavoja: Ieva Bīviņa, Vidzemes plānošanas reģiona sabiedrisko attiecību speciāliste, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..