Pievienots: 06.02.2020.

Aicina apmeklēt konferenci “Inovatīvi Sociālie pakalpojumi”: 25. februāris I Valmiera

25.februārī koncertzālē “Valmiera” norisināsies konference “Inovatīvi Sociālie pakalpojumi”. Konference tiek organizēta Vidzemes inovāciju nedēļas ietvaros un tajā piedalīties aicināti sociālo pakalpojumu sniedzēji (gan uzņēmēji, gan NVO), sociālo dienestu darbinieki, pašvaldību izpilddirektori, sociālo lietu komisiju locekļi, interešu organizāciju pārstāvji un citi ieinteresētie speciālisti, kuriem ir svarīga kvalitatīvu sabiedrībā balstītu sociālo pakalpojumu attīstība Latvijā.

 

Konferencē kopā ar sociālo pakalpojumu ekspertiem- Latvijas Samariešu apvienības direktoru Andri Bērziņu un SIA “Mājas aprūpe” vadītāju Ivandu Titovu noskaidrosim: Kā veidojas labi sociālie pakalpojumi?

Savukārt uz jautājumu: Vai un kā tehnoloģijas palīdz sociālo pakalpojumu sniegšanā? Atbildi palīdzēs rast BKUS klientu apkalpošanas nodaļas vadītājs Kaspars Grosu, kurš ir dedzīgs inovāciju piekritējs veselības aprūpes jomā.

 

Pretēji ierastajiem veiksmes stāstiem- šoreiz par profesionālajām neveiksmēm!

 

Vai tiem, kuri šobrīd ir vieni no vadošajiem sociālo pakalpojumu sniedzējiem Latvijā viss vienmēr izdodas, kā tika plānots?

 

Savos profesionālās neveiksmes stāstos dalīsies biedrības “Cerību spārni” dibinātāja Evai Viļķina un Rīgas domes Labklājības departamenta Sociālās pārvaldes priekšnieka, direktora vietnieks Mārtiņš Moors.

 

Bagātinot kafijas pauzes un pusdienas ar “uzkodām prātam un garam” konferences dalībniekiem piedāvāsim apskatīt, aptaustīt un izmēģināt dažādus inovatīvus produktus, pakalpojumus un palīgierīces, kas uzlabo cilvēku ar funkcionāliem traucējumiem dzīves kvalitāti.

 

Reģistrēšanās atvērta līdz 18.februārim. Brīdinām, ka vietu skaits ir ierobežots un reģistrācija var tikt slēgta arī ātrāk.

 

Konference notiek Vidzemes plānošanas reģiona projekta “Vidzeme iekļauj” ietvaros (Vienotā deinstitucionalizācijas komunikācijas stratēģijas pasākuma plāna Pasākums nr.1.3.).

 

Vairāk informācijas: Naula Dannenberga, projekta "Vidzeme iekļauj" sabiedrisko attiecību speciāliste, Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., mob.t. 26148024