26.02. - PIRMDIENA

Kur un kā Jūs pelnīsiet naudu nākotnē?

Reģistrācija beigusies
Lai piedalītos pasākumā, iepriekš jāreģistrējas
Tiešsaistē
11:00 - 12:00
Kontaktpersona:
Renāte Indrika
Apmeklējot šo vebināru, Jūs noteikti varēsiet sev atbildēt uz šo jautājumu: vai nākotnē es gribu strādāt kā algots darbinieks, vai būt pašnodarbinātais, vai būt sava biznesa īpašnieks vai starptautiskais investors.

Balstoties uz Roberta Kiyosaki Naudas plūsmas kvadranta teoriju un praktiskiem piemēriem, mēs aplūkosim visu naudas pelnīšanas veidu trūkumus un priekšrocības, lai palīdzētu Jums noskaidrot, ko Jūs patiešām vēlaties darīt dzīvē, lai pelnītu naudu. Un kādas zināšanas, prasmes un iemaņas Jums tagad ir jāapgūst, lai sasniegtu savu mērķi.

Vebināru vadīs un savā pieredzē dalīsies Renāte Indrika, PhD studente, biedrības 4SMALL.BIZ dibinātāja, kurai ir vairāk nekā 25 gadu pieredze grāmatvedībā, 3 gadu pieredze zvērināta revidenta asistenta amatā, 7 gadu pieredze SIA "Latvijas propāna gāze" galvenās grāmatvedes un finanšu direktora pienākumu izpildītājas amatā, un kura pašlaik ir Transporta un sakaru institūta Biznesa un vadības bakalaura programmas direktore, lektore un vieslektore dažās Latvijas koledžās, Baltijas Starptautiskajā akadēmijā un Rīgas Klasiskajā ģimnāzijā, starptautiskais koučs, uzņēmēja.

Vebinārs paredzēts plašai auditorijai – no vidusskolēniem līdz senioriem, jo palīdzēs jebkuram gūt citādu skatījumu uz nākotnes naudas pelnīšanas iespējām.
Organizē
4SMALL.BIZ Biedrība