Pievienots: 16.02.2024.

Valsts kancelejas Inovācijas laboratorija Cēsīs organizēs mācības “Ievads dizainā”

Mācībās dalībnieki iegūs praktiskas zināšanas un prasmes, kas būs pielietojamas problēmu cēloņu kartēšanā, identificēšanā un analīzē, kā arī projektu kritiskā satura definēšanā, iespējošanā un procesu adaptīvā, un ilgtspējīgā plānošanā.

Pēc mācībām dalībniekiem būs iespēja piedalīties organizētās konsultāciju sesijās, lai dizaina domāšanas tēmu apgūtu vēl padziļinātāk.

Mācības vadīs Inovācijas laboratorijas projekta vadītājs un dizainers Jānis Ķīnasts. Ar bakalaura grādu vides zinātnē un maģistra grādu mākslā ar specialitāti dizainā pēdējo desmit gadu laikā stažējies ne tikai Latvijā, bet arī Grieķijā, Eģiptē, Tasmānijā, Azerbaidžānā un īsu brīdi arī Honkongā. Latvijā 2012. gadā ieviesis jēdzienu “vietrade”. Konsultējis Latvijas lielākās pašvaldības, nekustamo īpašumu attīstītājus, dažādas ministrijas un aktīvākās pārmaiņu kopienas. Jaunā Eiropas Bauhaus oficiālais vēstnieks.

Mācībām var reģistrēties aizpildot šo pieteikuma formu.

Lai uzzinātu vairāk par mācību programmu un pieteikšanās kārtību, sazināties ar Inovācijas laboratorijas projekta vadītāja asistentu Kārli Grīnbergu – Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. (22456841)

Valsts kancelejas Inovācijas laboratorijas mājaslapa - https://inovacija.mk.gov.lv/lv/