Pievienots: 15.02.2024.

“Startē savas fotoprasmes!” - meistarklase Madonā

Vai esi uzņēmējs, kas saražo lielisku produktu, taču saproti, ka tā veiksmīgai tirdzniecībai nepieciešams arī atbilstošas fotogrāfijas? Vai esi fotogrāfs, taču bez aprīkotas foto studijas? Varbūt vienmēr esi vēlējies kļūt par fotogrāfu, bet sapņa īstenošanai ir pietrūcis foto tehnikas un prakses?    

Ja asociē sevi ar kādu no iepriekšminētajiem, vai vienkārši tevi saista foto tēma, būsi laipni aicināts 2024. gada 29. februārī piedalīties Vidzemes Inovāciju nedēļas ietvaros rīkotajā meistarklasē “Startē savas fotoprasmes!”, kas norisināsies šā gada februārī Madonā atvērtajā foto un video satura veidošanai pielāgotā digitālā mārketinga un sociālo tīklu dizaina darbnīcā.

Piecu stundu garumā Madonas biznesa attīstības centrā fotogrāfe SANDIJA VEIKŠA tevi iepazīstinās ar darbnīcā pieejamo foto aprīkojumu un tā lietojumu, kā arī kopīgi ar dalībniekiem nodemonstrēs, kā tikt pie iespējami labāka rezultāta.

Sandija Veikša ir fotogrāfe ar 15 gadu pieredzi. Specializējas gan kāzu, ģimeņu un portretu, gan produktu fotogrāfijā sociālajiem tīkliem, mājaslapām, t.sk. pārdošanai Amazon, Etsy platformās. Savos darbos tiecas sasniegt vienkāršību un saskaņu starp plānoto fotogrāfijas mērķi (saturu) un tā vizuāli “tīru” un saprotamu atveidi (formu). Plašāk: https://www.sandijaveiksa.com/ .

Meistarklases saturs

10.00-11.30/TEORIJA:

  • Kā pašam izplānot fotosesiju?
  • Vajadzība;
  • Ideja;
  • Moodboard /koncepts;
  • Lokācijas izvēle;
  • Tehniskā sagatavošanās;
  • Fotosesija;
  • Apstrāde;
  • Fotogrāfiju realizēšana.

11.30-12.00/PĀRTRAUKUMS

12.00-15.00/PRAKSE

Teorētisko zināšanu praktisks pielietojums, izmantojot darbnīcā pieejamo aprīkojumu.

 

Datums: 29.02.2024

Laiks: 10:00 – 15:00

Vieta: Madonas biznesa attīstības centrs (1. stāvs)/Saieta laukums 2A/Madona

Aicinām ikvienu interesentu apmeklēt meistarklasi un startēt savu foto prasmi! 

Vietu skaits gan ir ierobežots, tādēļ aicinām pasteigties un reģistrēties meistarklasei izmantojot saiti:  https://forms.gle/DXtqRvLq7vqbykEz6

Pasākumā var tikt veikt fotografēšana un filmēšana. Iegūtie materiāli tiks izmantoti pasākuma atspoguļošanai.

Svarīgi! Ja tev ir kāds objekts, vai produkts (tā prototips), kam nepieciešams kvalitatīvs produktfoto, kā arī, ja ir sava foto tehnika, ar kuru strādā ikdienā, droši ņemt to līdzi uz foto meistarklasi.

 

Par digitālā mārketinga un sociālo tīklu dizaina darbnīcu 

‌Digitālā mārketinga un sociālo tīklu dizaina darbnīca izveidota projekta „Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Vidzemes plānošanas reģionā” ietvaros, sadarbojoties Madonas novada pašvaldībai un Vidzemes plānošanas reģionam. 

Darbnīca ir vieta, kuru ikviens Madonas novadā reģistrēts vai saimniecisko darbību veicošs komersants var izmantot digitālā mārketinga aktivitāšu īstenošanai - produktu foto, video prezentācijas, podkāsti un vebināri un citi radošie projekti un ieceres, ko līdz šim bija sarežģīti, dārgi vai pat neiespējami realizēt.

Darbnīcā pieejamo studijas aprīkojumu foto un video satura veidošanai sociālajiem medijiem - un ne tikai - komersanti varēs izmantot bez maksas.

No 12. februāra komersanti varēs rezervēt laiku darbnīcā, lai īstenotu savas radošās ieceres. Plašāka informācija par pieteikšanos uz darbnīcu sekos Madonas novada pašvaldības komunikācijas kanālos.

 Projekts tiek finansēts no Eiropas Ekonomiskās zonas finanšu instrumenta 2014.-2021. gada perioda programmas “Vietējā attīstība, nabadzības samazināšana un kultūras sadarbība” projekta “Uzņēmējdarbības atbalsta pasākumi Vidzemes plānošanas reģionā”.
 
‌Informāciju sagatavoja: Egils Kazakevičs, Madonas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālists