Pievienots: 22.02.2024.

Apvārsnis Eiropa Nacionālais kontaktpunkts dodas uz Vidzemi

Pasākuma tematika: Apvārsnis Eiropa ir Eiropas Savienības (ES) pētniecības un inovācijas (P&I) programma 2021.-2027. gada periodam.

Programma “Apvārsnis Eiropa” palīdz pētniekiem, uzņēmējiem un nozaru speciālistiem attīstīt idejas un rast jaunus risinājumus, ar ko pārvarēt sociālās, ekoloģiskās un ekonomiskās problēmas. Pasākumā ar savām prezentācijām piedalīsies NKP eksperti un sniegs Jums informāciju par aktualitātēm tādās tematikās kā:

Veselība;
Kultūra, Jaunrade un iekļaujoša sabiedrība;
Digitālā joma, rūpniecība un kosmoss;
Klimats, enerģētika un mobilitāte & Dabas resursi, bioekonomika, pārtika;
EIC, EIT, EIE;
Eiropas Partnerības Innovative SMEs/Eurostar. 

Pasākuma noslēgumā visiem dalībniekiem būs iespēja piedalīties bezmaksas ekskursijā pa Cēsu Kosmosa centru un iespēja iepazīties ar centra interaktīvo ekspozīciju.

 

Pēc oficiālās daļas, aicinām izmantot iespēju tīkloties ar savas jomas ekspertiem un veicināt jaunu kontaktu dibināšanu.  

 

Uz semināru aicināti dažādu organizāciju pārstāvji, tostarp lielu un mazu uzņēmumu, pašvaldības un valsts iestāžu, universitāšu un pētniecības centru, nevalstisko organizāciju pārstāvji, kam ir interese par pētniecības un inovāciju programmu Apvārsnis Eiropa. Šī ir iespēja klātienē uzzināt par programmas piedāvātajām starptautisko projektu iespējām, nodibināt kontaktus ar nacionālā kontaktpunkta ekspertiem un saņemt atbildes uz jautājumiem. 

 

Seminārs “Dažādība kā Eiropas spēks: Apvārsnis Eiropa perspektīvās” notiks 1. martā no plkst. 11:00 līdz 14:00 Cēsīs, Kosmosa izziņas centrā, Cīrulīšu ielā 63.

 

Aicinām reģistrēties līdz 29. februārim ŠEIT.