23.02. - CETURTDIENA

Inovators uz paplātes

Reģistrācija beigusies
Lai piedalītos pasākumā, iepriekš jāreģistrējas
Hibrīdpasākums
Kalnamuiža 10, Smiltenes pagasts
13:00 - 17:00
Kontaktpersona:
Modris Apsītis
Šī gada Vidzemes Inovāciju nedēļas kā virstēma ir izvēlēta improvizācija. Tieši tādēļ, šajā pasākumā tiks meklētas atbildes uz jautājumu: kā top jauni produkti, garšas un inovācijas pārtikas nozarē? Kāds ir jaunu produktu izveides process gan lielākā, gan mazākā kompānijā, cik šajā procesā liela nozīme ir noslīpētam algoritmam un atstrādātam mehānismam, un cik liela loma tajā ir improvizācijai un eksperimentiem. Savā pieredzē ar jaunu produktu un inovāciju ieviešanu dalīsies pieci veiksmīgi Smiltenes novada uzņēmumu īpašnieki un pārstāvji.

AS “Smiltenes piens” dalīsies savā stāstā, kā tie nonāk pie jaunu produktu ieviešanas, kā izvēlas, kuras garšas un produktus laist tirgū un kurus paturēt plauktiņā un kā ieviest jaunas tehnoloģijas. “LIO Superfood” saimniece Elīna Seleviča pastāstīs par savu pieredzi kā jaunā uzņēmumā top jauni produkti un kā nenobīties no pētniecības iespēju izmantošanas arī kā jaunpienācējam uzņēmēju saimē. SIA "Very Berry" sniegs ieskatu, kā viņi atjautīgi izmanto zinātni un mārketingu savu produktu attīstībai, savukārt Brantu muižas saimniece Ilze Briede atgādinās par to, ka “viss jaunais ir labi aizmirsts vecais” un kā no kā zināma vai piemirsta var radīt ko jaunu un pārsteidzošu. Raunas “Siera ražotnes” īpašnieks Ilmārs Ceriņš pastāstīs par improvizāciju, eksperimentiem un plānošanu sava uzņēmuma attīstībā.

Pasākuma otrajā daļā no vārdiem pāries pie darbiem. Smiltenes tehnikuma mācību virtuvē šefpavārs Mārtiņš Sirmais ļausies improvizācijai un demonstrēs, kā no pasākuma pirmajā daļā pārstāvēto uzņēmumu produktiem var radīt ko jaunu.
 

Pasākums – bez maksas. Dalībnieku skaits klātienē ir ierobežots. Iepriekšēja pieteikšanās līdz 21.februārim.

 

Reģistrācija dalībai klātienē -  https://ej.uz/paplates vai rakstot uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot tel.+371 22310430.

 

Pasākuma semināra daļu varēs vērot arī tiešsaistē:

Plašāka informācija ŠEIT

Programma
12:30 - 13:00
Reģistrācija
13:00 - 13:10
Atklāšana

Modris Apsītis, Smiltenes novada pašvaldības Attīstības un plānošanas nodaļas vadītājas vietnieks uzņēmējdarbības jautājumos

13:10 - 13:40
AS “Smiltenes piens” pieredze jaunu produktu un inovāciju ieviešanā
13:40 - 14:00
Ilzes Briedes padomi, kā no labi piemirsta senā, radīt ko jaunu
14:00 - 14:20
SIA “Very Berry” inovācijas un produktu mārketinga noslēpumi
14:40 - 15:00
SIA “Lāča oga” – kā jaunam uzņēmējam piesaistīt finansējumu inovācijām
15:00 - 15:30
Kafijas pauze
15:30 - 17:00
Improvizācija un inovācija virtuvē – gatavošanas demonstrācija
Organizē