21.02. - PIRMDIENA

"Datu spēks teritoriju plānošanā un attīstībā: Gulbenes piemērs"

Reģistrācija beigusies
Lai piedalītos pasākumā, iepriekš jāreģistrējas
Tiešsaistē
11:00 - 12:30
Kontaktpersona:
Justīne Panteļējeva
Vārdu savienojums “datos balstīta pilsētplānošana” vairs nav tikai pilsētas plānotāju “wishful thinking” leksika, bet gan jau mērķis, ko vēlas sasniegt lēmumu pieņēmēji pašvaldībās. Kāpēc? Dati ir kā līdz šim pilnībā neizmantota spēkstacija labāku, efektīvāku un ilgtermiņā ienesīgāku lēmumu pieņemšanai. Tie ir spēcīgs instruments, lai izgaismotu iespējas zonējuma maiņai, teritorijas attīstības fokusēšanai, investoru piesaistei, attīstības novērtēšanai un labākai komunikācijai ar iedzīvotājiem.

Kādi ir lielākie izaicinājumi un ieguvumi datos balstītā pilsētplānošanā? Kādas ir globālās tendences un kā tās var palīdzēt vietējā līmenī? Par globālo perspektīvu darbnīcā pastāstīs uzņēmumu "Vividly Urban" un "Jāņā Sēta" pārstāvji, bet par vietējiem izaicnājumiem un iespējām dalīsies Gulbenes pašvaldība.
 
Uzmanību! 

Gadījumā, ja tiešraides logā redzat paziņojumu  “Videoklips nav pieejams. Videoklipa īpašnieks ir atspējojis tā atskaņošanu citās tīmekļa vietnēs”, klikšķiniet uz “Skatīties pakalpojumā YouTube”!

IERAKSTS
Programma
11:00 - 11:30
Globālie trendi un iespējas - datu spēks labākiem lēmumiem
"Vividly Urban" un "Jāņa Sētas" pārstāvju prezentācijas.
11:30 - 11:50
Datu spēks investīciju piesaistē
Gulbenes novada pašvaldības pārstāvja prezentācija.
11:50 - 12:30
DISKUSIJA
Jautājumi un atbildes.
Organizē