25.02. - CETURTDIENA

Video tūre LIAA Madonas biznesa inkubatora uzņēmumos

Reģistrācija beigusies
Lai piedalītos pasākumā, iepriekš jāreģistrējas
ZOOM tiešsaistes platforma
16:00 - 18:00
Kontaktpersona:
Anete Urka

"Video tūre LIAA Madonas biznesa inkubatora uzņēmumos".

Pasākuma laikā virtuāli viesosimies pie trim LIAA Madonas biznesa inkubatora uzņēmējiem viņu ražotnēs. Šie trīs uzņēmēji pēdējā pus gada laikā strādājuši ciešā sadarbībā ar zinātniekiem, un ar LIAA vaučeru programmas atbalstu radījuši jaunus inovatīvus produktus.
Pasākuma noslēgumā uzstāsies arī LIAA darbinieki no Biznesa inkubatoru departamenta un Inovatīvas uzņēmējdarbības attīstības nodaļas, lai stāstītu par iepējām, ko tie piedāvā.

 

Programma
16:00 - 17:00
Pasākuma 1.daļa “Virtuālā ekskursija”

Pasākums noritēs divās daļās. 1. daļa - virtuālā tūre 4 LIAA biznesa inkubatoru uzņēmumos un 2. daļa - Online diskusija par tēmu “Inovācija jaunajos uzņēmumos”, diskusijā piedalās arī LIAA pārstāvji.

 

Pasākuma 1.daļa “Virtuālā ekskursija” – dalībnieki tiek aicināti virtuālā ekskursijā cauri diviem LIAA Madonas biznesa inkubatora un diviem LIAA Valmieras biznesa inkubatora uzņēmumiem, kas ir saņēmuši vaučeru atbalstu savu inovatīvo ideju izstrādei:
a) SIA "ApiMI" - veselību veicinoša dabīgā kosmētika no bišu produktiem. Inovāciju vaučeris propolisa ekstrakta izstrādes tehnoloģijai.

b) SIA "Madonas Uguns Siers" - premium klases siera ražošana. Vaučeris siera receptūras izstrādei.

17:00 - 18:00
Pasākuma 2. daļa "Online diskusija"

Pasākuma 2. daļa “Online diskusija” -  diskusijā piedalās visu četru uzņēmumu pārstāvji, kas atbild uz apmeklētāju jautājumiem.

 

Diskusijas otrajā daļā uzstājas LIAA biznesa inkubatoru darbinieki, kuri informē par to, kā inkubācijas un pirmsinkubācijas programmas var palīdzēt jaunajiem uzņēmējiem, un LIAA inovāciju pārneses nodaļas darbinieki, kuri stāsta par LIAA vaučeru programmu, kas palīdz jaunajiem uzņēmējiem attīstīt inovatīvus produktus, pakalpojumus vai ražošanas risinājumus.

Organizē