24.02. - TREšDIENA

10 inovāciju tipi uzņēmējdarbībā

Reģistrācija beigusies
Lai piedalītos pasākumā, iepriekš jāreģistrējas
Tiešsaistē
15:00 - 16:00
Kontaktpersona:
Baiba Zvejniece

Mēs dzīvojam ļoti mainīgā pasaulē, kad jauninājumu ieviešana bieži vien ir vienīgā iespējamā rīcība, lai uzņēmums ilgtermiņā veiksmīgi darbotos. Vidzemes inovāciju nedēļas 2021 ietvaros Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Valmieras Attīstības aģentūru organizē informatīvu tiešsaistes semināru uzņēmējiem, kurā ikviens interesents varēs uzzināt vairāk par 10 inovāciju tipiem, ar kuru palīdzību iespējams pilnveidot savu biznesu. Seminārā būs dzirdami vairāki spilgti pieredzes stāsti no dažādu nozaru uzņēmējiem, kas inovācijas ieviesuši ar programmas “ZĪLE” atbalstu. Pasākums paredzēts gan esošajiem, gan topošiem uzņēmējiem, kā arī ikvienam, kam saistošas inovācijas.
Informācijai par pasākumu sekojiet Valmieras pilsētas pašvaldības un Valmieras Attīstības aģentūras mājaslapās un FB pēc 2021. gada 10. februāra.

IERAKSTS
Programma
15:00 - 16:00
Uzzini par 10 inovāciju tipiem uzņēmējdarbībā!

Mēs dzīvojam ļoti mainīgā pasaulē, kad jauninājumu ieviešana bieži vien ir vienīgā iespējamā rīcība, lai uzņēmums ilgtermiņā veiksmīgi darbotos.  Klausies spilgtus pieredzes stāstus no dažādu nozaru uzņēmējiem, kas inovācijas ieviesuši ar programmas “ZĪLE” atbalstu.