28.02. - PIEKTDIENA

Valmieras koprades darbnīcas (makerspace) atklāšana

Reģistrācija beigusies
Lai piedalītos pasākumā, iepriekš jāreģistrējas
Valmieras Dizaina un mākslas vidusskola (1. stāvs), Purva iela 12
11:00 - 13:00
Kontaktpersona:
Baiba Zvejniece

28. februārī paredzēta Valmieras koprades darbnīcas svinīga atklāšana. Valmieras Attīstības aģentūra šobrīd uzsākusi darbu pie Valmieras koprades darbnīcas izveides. Projektu līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds iniciatīvas "Pilsētu inovatīvās darbības" ietvaros. Darbnīcas izveide notiek ciešā sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību un Valmieras Dizaina un mākslas vidusskolu.

 

Koprades darbnīcas mērķis ir kļūt par vietu, kas, patstāvīgi darbojoties, sekmē radošumu, veicina jaunu uzņēmumu veidošanos un vietējās sabiedrības iesaisti. Darbnīcas misija ir piedāvāt prototipēšanas iespējas uzņēmējiem, izveidot atvērtas, ģimenēm draudzīgas un ikvienam interesentam pieejamas koprades telpas, iesaistīt sabiedrību (t.sk. skolēnus, studentus, seniorus) radošajās darbnīcās, kā arī partnerībā ar citām Vidzemes pilsētām attīstīt radošo industriju klasteri. Koprades darbnīcas telpas, iekārtas un instrumenti, kā arī tehniskais atbalsts būs pieejams ikvienam interesentam.

 

Vairāk par koprades darbnīcu: developvalmiera.lv vai rakstot Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.