01.03. - PIEKTDIENA

"Inovāciju izstāde" - ilustrācija inovāciju dažādībai Vidzemē

Valmieras integrētā bibliotēka, Cēsu iela 4, Valmiera
10:00 - 19:00
Kontaktpersona:
Anita Āboliņa

Izstādes mērķis ir iepazīstināt plašāku sabiedrību ar Vidzemē radītām inovācijām un inovatīviem uzņēmumiem, iedvesmot citus uzņēmējus inovāciju attīstībā reģionā, kā arī mainīt sabiedrības priekšstatus par inovācijām, parādot to dažādību un nozīmi reģiona attīstībā un konkurētspējā.

Izstādē iespējams iepazīties ar 28 inovācijām – informācijas tehnoloģiju jauninājumiem, dizaina, procesu un ražošanas tehnoloģiju inovācijām.

Jāmin, ka izstādē pārstāvētie uzņēmumi nav vienīgie aktīvie uzņēmumi, taču tie, kuru veikumu un idejas vērts īpaši akcentēt.

 

Izstāde Valmieras integrētās bibliotēkās telpās būs skatāma līdz 18.martam, savukārt pēc tam tā ceļos tālāk uz Latvijas Investīciju attīstības aģentūras “Magnetic Latvia” stendu lidostā “RĪGA”.

Vēlāk  interesenti ar izstādi varēs iepazīties gan Cēsu dizaina un mākslas vidusskolā, gan citās izglītības iestādēs un Vidzemes reģiona pašvaldībās.

 

Valmieras integrētās bibliotēkas darba laiks:

Darba dienās no plkst.10:00-19:00

Sestdienās no plkst.10:00 - 15:00

Svētdienās bibliotēka slēgta

 

Attēlā:

Atex® membrāna kā inovatīvs arhitektūras risinājums – īpaši izturīgs, viegls un nedegošs ar silikonu pārklāts stikla šķiedras audums, izmantojams arhitektūrā vienā eksemplārā.

Ražots AS Valmieras stikla šķiedra.

Volkenhaina skatu tornis, Berlīne, Vācija (Atex® 3000 TRL)

©Textil Bau GmbH

Organizē