25.02. - PIRMDIENA

POLARIS Seminārs un meistarklase – Kā piesaistīt investorus un attīstīt uzņēmējdarbības vidi Vidzemē

Viesnīcas “Wolmar” zālē “Tālava, Tērbatas iela 16a, Valmiera
Kontaktpersona:
Māris Ozols

Domājot par Latvijas globālo konkurētspēju attiecībā uz ārvalstu investīciju piesaisti un Latvijas reģionu lomu uzņēmējdarbības vides attīstībā, kopā ar pašvaldību vadītājiem, nozares profesionāļiem un atbildīgajiem cilvēkiem par novadu attīstības plānošanu, seminārā diskutēsim par jautājumiem, kas ir būtiski gan ārvalstu, gan Latvijas uzņēmējiem, pieņemot lēmumus  par sava biznesa attīstīšanu un investīciju veikšanu un meklēsim risinājumus, ko pašvaldības var darīt labāk un savādāk, lai uzrunātu potenciālos uzņēmējus - investorus.

 

Semināra mērķis ir veicināt plānošanas reģionu sadarbību un prioritāro mērķu definēšanu ārvalstu investoru piesaistei un uzņēmējdarbības vides uzlabošanai. Kā viens no plānotajiem semināru rezultātiem ir kopīgu mārketinga aktivitāšu organizēšana, lai nodrošinātu reģionu atpazīstamību potenciālajiem investoriem. 

Semināra noslēguma daļā tiks novadīta meistarklase, kuras laikā tiks identificēti prioritārie Vidzemes plānošanas reģiona novadu sektori, uzņēmumi un noteiktas konkurētspējas priekšrocības.

 

Uzmanību! Pašvaldību vadītājiem un speciālistiem tiks izsūtīti individuāli ielūgumi, aicinot piedalīties seminārā. 

Organizē