Pievienots: 04.03.2021.

Vidzemes inovāciju nedēļas pasākumus šogad apmeklējuši 2237 interesenti

Apkopojot statistiku, zināms, ka šogad Vidzemes inovāciju nedēļas pasākumus apmeklējuši 2237 dalībnieku no visas Latvijas. Kopā piecu dienu laikā tiešsaistē tika organizēti 28 pasākumi, un to organizēšanā iesaistījās 17 iestādes un organizācijas no visas Latvijas.

Viņu vidū – Valsts kanceleja, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, Lauku atbalsta dienests, Vidzemes uzņēmējdarbības centrs, Vidzemes Augstskola, Latvijas pašvaldību savienība, LIAA Madonas biznesa inkubators, Gulbenes novada pašvaldība, Kocēnu novada pašvaldība, Valmieras pilsētas pašvaldība, Valsts izglītības attīstības aģentūra, Latvijas Valsts mežzinātnes institūts “Silava”, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, Latvijas IT klasteris, Valmieras attīstības aģentūra, RTU Cēsu studiju un zinātnes centrs,  kā arī vairākus pasākumus organizēja Vidzemes plānošanas reģions.

Piecu dienu laikā (no 2021. gada 22. līdz 26. februārim) tiešsaistē tika organizēti gan semināri, gan konferences, gan arī individuālas konsultācijas un tīklošanās pasākumi. Interesenti attālināti iepazinās ar darbnīcu aprīkojumu. Tika organizētas diskusijas un notika aktīva praktiska darbošanās meistarklasēs.

Atgādinām, ka vairākus no pasākumiem iespējams noskatīties joprojām – video ieraksti publicēti innovation.vidzeme.lv sadaļā VIDEO.

Juris Cvetkovs, Lauku atbalsta dienests: "Mēs varam dzīvot neko nemainot – ar līdz šim sasniegto, bet mums ir iespēja pakāpties augstāk un apdomāt, ko mēs varētu darīt citādāk, lai rezultāts būtu daudzreiz produktīvāks! Vidzemes inovāciju nedēļa ir īstā vieta inovācijām. Vieta, kur Latvijas mērogā runāt par labajām lietām, kas ir sasniegtas, kā arī par valsts un Eiropas fondu atbalsta iespējām!"

Anitra Tooma, vides žurnāliste, Vidzemes inovāciju nedēļas pasākumu apmeklētāja"Pirms gada laimīga braucu uz Cēsīm, lai piedalītos Vidzemes inovāciju nedēļas konferencē. Tur satiku milzum daudz interesantu cilvēku un vecu draugu, aplūkoju Cēsu koncertzāli, ēdu prusakus šokolādē, un šī bija mana pēdējā klātienes konference mūžā. Arī šogad piedalījos vairākos pasākumos nedēļas ietvaros, vienīgi mūs šķīra 400 kilometru. Atklāšanas sesija bija izcila! Jūtos iedvesmota un satikusies!”

Nākamgad, 2022. gadā Vidzemes inovāciju nedēļa norisināsies no 21. līdz 25. februārim. Aicinām sekot līdzi jaunumiem mājaslapās http://innovation.vidzeme.lv un www.vidzeme.lv.