Pievienots: 18.02.2021.

Jau nākamnedēļ: 5 dienas, 26 pasākumi un vairāk nekā 50 eksperti

Vidzemes inovāciju nedēļas 2021 ietvaros no 22. februāra līdz 26. februārim tiks organizēti 26 iedvesmojoši, izzinoši un diskusijas rosinoši pasākumi, kuros piedalīsies vairāk nekā 50 eksperti.  Viņi dalīsies zināšanās un pārspriedumos, lai iedrošinātu vidzemniekus saredzēt inovācijas potenciālu un lietderību. Visi pasākumi tiek organizēti tiešsaistē, lielai daļai no tiem paredzētas arī tiešraides translācijas, kurām līdzi sekot varēs arī mājaslapā http://innovation.vidzeme.lv. Tāpat mājaslapā iespējams iepazīties ar visiem plānotajiem pasākumiem, kā arī reģistrēties dalībai tajos.

 

Vidzemes inovāciju nedēļa 2021 tiks atklāta pirmdien,  22. februārī plkst. 10.00, aicinot interesentus noklausīties iedvesmas semināru par inovācijas spēku krīzes apstākļos.

 

Nedēļas garumā ik dienu notiks tiešsaistes semināri, konferences, tīklošanās pasākumi, attālinātas konsultācijas, radošās darbnīcas un digitāli demonstrējumi. Tēmas, kurās tiks aplūkots inovācijas potenciāls, ir visdažādākās – bioekonomika, energoefektivitāte, izglītība, tūrisms, valsts pārvalde, uzņēmējdarbība, sabiedrības līdzdalība, dati un to pielietojums, atbalsta iespējas attīstībai, metodes inovāciju radīšanai, spēļošana motivācijas veicināšanai u.c.

 

VIN2021 organizatori – Vidzemes plānošanas reģions, Vidzemes uzņēmējdarbības centrs, Latvijas valsts mežzinātnes institūts Silava, RTU Cēsu studiju un zinātnes centrs, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, Valsts kanceleja, Valsts izglītības attīstības aģentūra, Valmieras attīstības aģentūra sadarbībā ar Valmieras pašvaldību, Latvijas IT klasteris, LIAA Madonas biznesa inkubators, Latvijas Pašvaldību savienība, Vidzemes Augstskola, Gulbenes novada pašvaldība, Kocēnu novada pašvaldība sadarbībā ar aktīvā tūrisma centru Eži.

 

Aicinām iepazīties ar plašo VIN2021 pasākumu programmu, apmeklējot innovation.vidzeme.lv sadaļu PASĀKUMI.

 

VIN2021 lieldraugi – Vidzemes Augstskola, Re:TV, laikraksts Liesma un laikraksts Druva.