25.02.2021. - CETURTDIENA

Diskusija "Kā izglītība transformējas līdzi jaunām inovācijām un mūsdienu izaicinošiem apstākļiem?"

Nav nepieciešams iepriekš reģistrēties
Tiešsaistē
09:30 - 12:00
Kontaktpersona:
Rita Bībere un Emīls Lauris Vībants

RTU Cēsu studiju un zinātnes centrs Vidzemes inovācijas nedēļas ietvaros aicina interesentus uz pasākumu Digitālais BRUNCH /izglītība un inovācijas/.
Ikvienam būs iespēja noklausīties ierakstu par diskusiju "Kā izglītība transformējas līdzi jaunām inovācijām un mūsdienu izaicinošiem apstākļiem".
Diskusijā piedalīsies dažādu nozaru eksperti un izglītības pārvaldes, un iestāžu vadītāji.
Attīstoties straujai digitalizācijai, līdzi attīstās cilvēku digitālās prasmes, tā pat arī nozares, tajā skaitā izglītība. Ikviens no Jums piekritīs, ka izglītība šodien ir liels digitalizācijas izaicinājums!

https://www.facebook.com/rtucesis/videos/2819038191698548

IERAKSTS
Programma
09:30 - 12:00
Diskusija "Kā izglītība transformējas līdzi jaunām inovācijām un mūsdienu izaicinošiem apstākļiem?"

 

Digitālā BRUNCH /izglītība un inovācijas/ dalībnieki un diskusijas tēmas:

 

1) Nodarbinātības Valsts aģentūras - Valmieras filiāles vadītāja Agra Spurdziņa: "Ko darīt šodien, lai būtu konkurētspējīgs darba tirgus rīt”.


2) Magnetic Latvia - Valmieras biznesa inkubatora vecākais projekta vadītājs Juris Čeičs: "Uz diploma ekonomiku neuzcelsi.”

 

3) Draudzīgā aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijas direktors Oskars Kaulēns: “Inovācijas izglītībā nozīmē investēt cilvēkos. Gan tajos, kuri sniedz, gan tajos, kuri saņem pakalpojumu. Viss pārējais ir tikai līdzeklis, lai to varētu paveikt efektīvāk.”

Organizē